Trudna Kim objavila goli selfie kako bi ušutkala neistomišljenike

by | 14 kolovoza, 2015

Odlučila je ušutkati hejtere i sve one koji joj daju negativne komentare u vezi s izgledom. A, kako drukčije, nego selfiejem.

Kim

Reality zvijezda Kim Kardashian objavila je goli selfie kako bi ušutkala sve one koji govore o njezinoj lažnoj trudnoći.

Fotka je, naravno, zapalila i internet i društvene mreže i čim je objavljena, imala je 1,6 milijuna lajkova. Kim je ispod fotografije napisala:

Najprije su pričali da sam premršava i da sigurno to lažiram… Sad kažu da sam prevelika i da mora da to lažiram. Nekad me fotkaju prije nego što jedem i tad izgledam mršavije, a nekad poslije jela i onda izgledam deblje. To je sve dio procesa. Mislim da me svi dobro poznajete i znate da bih dokumentirala taj proces da sam angažirala surogat majku. Svačije tijelo je drukčije, svaka trudnoća je drukčija. Naučila sam voljeti svoje tijelo u svakoj fazi. Postat ću još krupnija, i to je jednako lijepo. Blagoslovljena sam što sam uopće trudna i još sretnija jer nemam preeklampsiju, koliko znam, pa ovog puta nemam probleme s oticanjem. Kažu i da tijelo drukčije izgleda kada nosite dečka nego kada je djevojčica. Što god da je slučaj, ja sam zahvalna Bogu na ovom čudu, i bez obzira na glasine i komentare koje mi upućujete ovog puta, oni me zaista ne diraju.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram