6 znakova da on želi samo seks

by | 15 rujna, 2015

Kako najlakše razumjeti da ozbiljna veza s nekim muškarcem neće funkcionirati onako kako ste vi zamislili u svojoj glavi?

ThinkstockPhotos-78769390

Seks u svom čistom obliku, bez ikakvih očekivanja, ponekad može biti idealna opcija: kako izreka kaže, “ti si privlačna, ja sam prokleto privlačan – zašto gubiti vrijeme, idemo se izgubiti.”

Druga stvar je da često očekujemo više od muškaraca, želimo da oni pokažu poštovanje i ljubav, prije nego nam otvoreno stave do znanja da žele samo seks.

Predstavljamo vam šest znakova koji će vam pomoći da lakše prepoznate muškarca koji s vama ne želi ništa više od seksa.

Vaši razgovori se neizbježno svode na seks
Vi govorite muškarcu kako ste se danas lijepo provele na poslovnoj prezentaciji – on kaže da vjerojatno seksi izgledate u poslovnom odjelu. Vi ste uznemireni zbog sukoba s kolegom – on jasno nagovještava da zna odličan način da se opustite. Vi dijelite s njim priču s odmora – jasno je da je on zainteresiran samo za vašu fotografiju u bikiniju. Drugim riječima, ako poslije svakog razgovora on razmišlja samo o seksu – moguće je da ste mu samo za to i potrebni.

Ne gradite zajedničku viziju
Dolazi vikend. Možda planirate da samo uživate u ukusnoj pizzi ispred TV-a ili da odete u kino (gdje ćete izabrati “mjesta za poljupce”). Čovjek kojem je potreban samo seks, svakako ne želi sudjelovati u ovakvim vikend-aktivnostima.

Nije vas upoznao sa svojim prijateljima
Ili još bolje, sa svojim rođacima. Čovjek, čiji se interesi proširuju izvan spavaće sobe, budite sigurne da će vas predstaviti – čak i ako ne direktno – barem najbližem krugu prijatelja. Ako vaša ljubavna priča traje nekoliko mjeseci, a na obiteljsku večeru nikada niste pozvani – na status “njegova djevojka” jedva možete računati.

Njegove pohvale se odnose samo na vaš izgled
Set fraze dizajnirane da vas namami u krevetu, zvuče otprilike ovako: “Tako lijepo mirišeš,” “Imaš sjajne noge”, “Gubim kontrolu kada si tu”, i konačno, “Gubim se u tvojim očima.”

Prije nego što izgubite budnosti pod pritiskom ovih ugodnih, ali ne previše originalnih komplimenata, zapitajte se: primjećujete li da vaš muškarac razumije vaš smisao za humor, jesu li njegovi snovi, ciljevi i dostignuća slični vašima, ili se njegovo divljenje zasniva samo na veličini vašeg poprsja ili sličnosti s Angelinom Jolie?

Vi ne doručkujete zajedno
Ukoliko nježni zagrljaji, povjerljivi razgovori i zajednička priprema doručka nije u njegovom scenariju, znajte da ovaj muškarac ne želi s vama ozbiljniju vezu.

Postaje nervozan ako odbijete seks
Ako niste raspoložene ili seks mora biti isključen iz programa u večernjim satima zbog “ženskih dana” vi želite pažnju, želite da s nekim šetati, razgovarati i grliti se. Ukoliko je muškarcu stalo samo do seksa on će otvoreno biti razočaran i uznemiren: nažalost, seks je jedino “vrijeme” koje želi provesti s vama.

Možda vam ovih šest znakova pomognu kada upoznate muškarca koji vam na prvi pogled djeluje kao “onaj pravi”.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock