FANOVI ZGROŽENI, KANYE ODUŠEVLJEN! Kim je povećala stražnjicu operacijom?!

by | 23 svibnja, 2016

Kim, nije lijepo lagati: starleta i dalje tvrdi da je njezina stražnjica prirodna

Kim Kardashian poznata je po istaknutim oblinama i velikoj stražnjici, za koju uporno tvrdi da je prirodna.

Reality zvijezda izrazila  je želju da ju se počne doživljavati i kao poslovnu ženu, a ne samo kao seks simbol. No ipak, izgleda da ne može pobjeći od toga da će njezino tijelo uvijek biti u centru pažnje.

Nedavno je uslikana u Miamiju, a čak su i njezini fanovi bili zaprepašteni bizarnim izgledom njezine stražnjice.

“Njezina guza izgleda golemo”, rekao je jedan od očevidaca.

“Svi su govorili da izgleda neprirodno, veliko i čudno – nema šanse da je to rezultat neke dijete ili odlaska u teretanu”, dodao je on.

Otkad se proslavila 2007., počela je s estetskim operacijama, počevši od liposukcije, preko operacije nosa i botoksa pa sve do povećanja usana i stražnjice.

Za ovo posljednje Kim i dalje tvrdo da nije istina te naglašava da joj je stražnjica prirodna, a to je pokušala dokazati odlaskom na rendgen. Iako se na njemu ne vide implantati, vrlo je moguće da je starleta ubrizgavala injekcije sala, što je nemoguće vidjeti na snimci.

Brojni plastični kirurzi, dr. Michelle Yagoda i Norman Rowe, slažu se s tim.

“Kim je definitivno ubrizgavala salo, što djeluje prirodnije od implanta”, rekao je dr. Rowe upozorivši da bi veličina njezine stražnjice ubrzo mogla napraviti velike probleme s kralježnicom.

Njezin Kanye zadovoljan je izgledom svoje drage.

“Imajući u vidu da je njegova majka umrla uslijed komplikacija tijekom jedne plastične operacije, pomislili biste da je protiv toga. Međutim, on smatra da je ona prezgodna. Ako njezina obitelj želi da se netko umiješa, to svakako neće biti on”, rekao je jedan obiteljski prijatelj.