NAJBOLJI SAVJETI kako postati vrhunski ljubavnik!

by | 28 srpnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Gayevi i lezbijke savjetuju heteroseksualcima: Uz ove savjete postanite vrhunski ljubavnici

Postoji cijeli niz članaka u lifestyle časopisima koji dijele seksualne savjete i otkrivaju tajnu koju sve žene i muškarci žele čuti.

Kako se preferencije razlikuju od osobe do osobe i njihove seksualne orijentacije, uzeti u obzir drukčiju perspektivu o tome što čini dobrog ljubavnika može biti od neprocjenjive vrijednosti.

Gayevi su stoga dali pet savjeta hetero ženama kako bi one unaprijedile svoja ljubavna umijeća:

Ne bojte se biti glasne
Nikad ne budite tihe. Ako vam se sviđa što vam čini, recite to naglas. Ako vaš partner zna da uživate, i on će uživati.

Predigra
Zadirkivanje i dodirivanje su stvari koje “pale”. Muškarci su puno osjetljiviji nego što se misli, stoga predigra itekako djeluje.

Ljubljenje
Erogene zone muškarca ne nalaze se samo u hlačama – mnogi uživaju kada im ljubite ušne resice, vrat i bradavice. Istraživanje Sveučilišta u Kaliforniji potvrdilo je da muškarci rad jezikom preferiraju oko 11 posto više nego žene.

Pazite na dlačice
Dok dirate ili ližete njegova prsa ili bedra, budite nježne, jer strastveno ponekad i za njih može biti bolno – ako ih počupate. A losioni za tijelo i ulja samo mogu pogoršati stvar, stoga ih koristite s oprezom.

Budite samopouzdane
Samopouzdanje je najseksepilnija stvar koju žena može odjenuti – savjetuju gayevi. A nekoliko savjeta udijelile su i lezbijke hetero muškarcima:

Komunicirajte
Pitajte ju što želi i njoj recite što vi želite. Nema ništa bolje u krevetu od toga da oboje uživate.

Recite joj da volite njezino tijelo
Žene cijeli život misle da nisu dovoljno atraktivne ili seksi. Učinite da se osjećaju poželjno i senzualno. Ako mislite da je seksi, recite joj.

Pomognite joj da se opusti
Ništa ne može više razljutiti ljude nego kad im kažete da se smire. Ženu možete smiriti i opustiti ako ju saslušate i budete ljubazni. Smirenost je ključna stvar koja će uravnotežiti našu nervozu.

Test vlažnosti
Vagina nikad ne laže. Ako nije dovoljno vlažna, a govori vam da je napaljena, onda laže. Jednostavno niste učinili dovoljno po tom pitanju, ili jednostavno nije zainteresirana za vas.

Najvažnija stvar
Svaka je žena različita, stoga ju tretirajte kao individualca koji zna što radi i poštujte ono što kaže. Tretirajte ju kao odraslo biće koje najbolje pozna samu sebe.

IZVOR: Jutarnji.hr