Dugotrajna hidratacija osnažena prirodom

by | 15 rujna, 2016

Zagađenje u zraku, toksini i emotivni stres smješteni su na sami vrh ljestvice neprijatelja lijepe I njegovane kože. Glavni pokazatelji tog utjecaja su zagužena, nečista i dehidrirana koža.

Uvjeren da esencijalna ulja i biljni ekstrakti imaju iznimnu moć kompenzacije neželjenih efekata urbanog života, Decléor vam predstavlja:

Za dugotrajno hidratiziranu i sjajnu kožu pomoću prirode

HYDRA FLORAL

NEROLI ETERIČNO ULJE &

EKSTRAKT MORINGE ZA ZAŠTITU OD ONEČIŠĆENJA KOŽE

Zaštićena od brojnih onečišćenja i osvježena s prirodnom hidratacijom, koža je sačuvana od stresa gradskog života. Stvara se osjećaj jedre I udobne kože, čija je blistavost vidljivo oživljena iznutra.

Tri biljna sastojka za dugotrajnu hidrataciju kože protiv vanjskog zagađenja

Moć ekološke farmakopeje

Moringa Oleifera, Moringa Pterygosperma, je stablo koje raste u tropskim regijama Afrike i Azije. Moringa je poznata u ekološkim farmakopejama zbog sposobnosti sjemenki da iz njezinih plodova filtriraju onečišćenu vodu. Decléor koristi ekstrakt sjemenki Moringe Oleifera za smanjenje prianjanja čestica onečišćenja na površini kože za -24 %(2), istovremeno čisteći kožu, površinski i dubinski.(3)

(2) In vivo test HYDRA FLORAL Fluid SPF30
(3) Ex vivo test na stanicama

DETOKSIKACIJA STANIČNOG ONEČIŠĆENJA

Trovanje stanica

Nakupljanje toksina uz manjak vježbanja i prevelika izloženost slobodnim radikalima zbog urbanog života ometaju metabolizam, oštećuju stanice i neugodno djeluju na aktivaciju prirodnog regeneracijskog mehanizma. Koža postaje dehidrirana i ten gubi svoju blistavost.

Décleor je otkrio treći izvor onečišćenja kože: stres, umor, iscrpljenost itd. To “emocionalno” onečišćenje izaziva otpuštanje upalnih proteina cytokina. Obnova zaštitnog sloja kože je usporena, koža brže dehidrira i postaje neugodna.

Ugodno djelovanje protiv stresa

Više od 40 godina Decléor koristi Citrus Aurantium Amara – Neroli essecijalno ulje koje proizvodi destilacijom cvijeta tuniške gorke naranče.

Prema olfakto-terapistu Patty Canacu, Neroli esencijalno ulje regulira živčani sustav, što ga čini idealnim za “ punjenje baterija” kada patite od iscrpljenosti i emocionalnog umora.

KUĆNI DETOKS REŽIM

Aromessence Neroli

Samo tri kapi Aromessence Neroli: savršena doza za revitalizaciju kože izložene dnevnim onečišćenjima.

Sto posto prirodno, bez prezervativa, bez umjetnih boja i 100 % aktivno.

Kao pravi koncentrat biljne energije, po ekskluzivnoj recepturi, sastavljen je od esencijalnih ulja nerolija, listova gorke naranče, sandalovine, kadulje, borovice, bosiljka i djevičanskog ulja lješnjaka.

Za sve tipove kože

Informativna cijena: 15 ml – 383 kn

HYDRA FLORAL Gel krema

Ekstrakt Centella Asiatica trenutno smiruje čak i jako nadraženu kožu.

Normalna do kombinirana koža

Informativna cijena: 50 ml – 396 kn

HYDRA FLORAL Emulzija SPF 30

Lagana dnevna njega s visokom zaštitom od UVA i UVB zraka.

Svi tipovi kože

Informativna cijena: 50 ml – 396 kn

Tagovi: