U prepunom Domu sportova S.A.R.S. održao prvi rođendanski koncert

by | 23 listopada, 2016

Popularna grupa S.A.R.S. u petak je pred prepunom dvoranom Doma sportova u Zagrebu održala prvi od dva rođendanska koncerta kojima slave deset godina djelovanja.

Čini se nevjerojatno da je prošlo već deset godina od njihovog prvog hita Buđav lebac u toku kojih su se prometnuli u prave regionalne zvijezde sa kultnim statusom za sve ljubitelje kvalitetne glazbe, posebno cijenjeni po svojim živim nastupima, a to su i dokazali izvrsnim koncertom prvog dana slavlja.

Dvosatni koncert otvorila ja pjesma Brani se.  Premijerno smo čuli pjesmu   Glupost u suradnji s predgrupom večeri Ničim izazvan. Slijedila je već provjerena kombinacija njihovih bržih, veselijih stvari, novi singl Pepeo te nezaobilazni akustični blok uz jednu od najpopularnijih ljubavnih pjesama Lutka.  Pozitivna energija, povezanost s publikom bile su opipljive u čarobnoj atmosferi punog Doma sportova koji je oduvijek predstavljao izazov i svojevrsni test i najvećim bandovima s ovih prostora.

Nakon dva sata  i dva bisa koncert je došao svojem kraju uz Ratujemo ja i ti, a bandu možemo poželjeti jednako uspješan koncert i druge rođendanske večeri.