ZNAKOVI KOJI VAM GOVORE da ne trebate spavati s muškarcima!

by | 9 travnja, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Lako je naći gomilu razloga za seks s nekim, osobito kada vas ponese trenutak. Znamo, to je seks i sjajan je, ali to ne znači da ga trebate prakticirati sa svakim i svugdje. Ako prepoznate neki od ovih znakova, nemojte se upuštati u to – samo ćete požaliti.

Ako to stvarno, ali stvarno ne želite
Nemojte spavati s njim ako to ne želite – to je sva mudrost. Ako ste više ravnodušni no uzbuđeni, zašto forsirati? Ako vam ne odgovara nešto što radi, recite mu to, a ako ne prestane, udaljite se od njega. Isto vrijedi i za muškarce: iako se čini da cijelo vrijeme razmišljaju samo o seksu, ako vam kaže da nije raspoložen, poštujte njegove osjećaje.

Ako mislite da ćete mu se tako više sviđati
OK, ova taktika ponekad pali, ali to je toliko rijetko da nema smisla ni pokušavati. Zašto spavati s nekim kome se ne sviđate dovoljno?

Ako vam je jasno dao do znanja da s vama ne želi ništa ozbiljno
A vi želite, uh… Koliko god se grozno činilo, zapravo je sjajno što je iskren i što vas ne zavlači. Nemojte spavati s njim očekujući da ćete ga tako navesti da se zaljubi u vas. Da, u jednom od milijardu slučaja to se možda i dogodi, ali kolika je vjerojatnost da ćete to biti baš vi?

Ako znate da mu se sviđate, a vama je samo do seksa
Baš kao što nije u redu da on iskoristi vas, ne bi bilo pošteno niti da vi to napravite njemu, koliko god napaljeni bili. Ako je doista zaljubljen u vas, dok vi u njemu vidite samo one night stand, pustite ga, brzo ćete naći drugog.

Ako je riječ o bivšem dečku vaše prijateljice
Dobro, ako ste sto posto sigurni da ste vas dvoje srodne duše, bilo bi šteta za oboje propustiti tu priliku. Ali, ako vas kod njega privlače samo nebeski plave oči i savršeni trbušni mišići, bježite glavom bez obzira. Zašto riskirati gubitak prijateljice?

Ako on ima “hrpu ludih” bivših
Ovdje postoje dvije mogućnosti. Prva je kako je zapravo on taj koji je lud. Ako su sve njegove bivše veze završile dramom grandioznih razmjera, velika je mogućnost da je upravo on razlog za to. Druga opcija jest da jednostavno nema sreće ili ga samo privlače lude osobe. Da, to znači da je dečko možda ipak na mjestu, ali želite li stvarno da vam neka od njegovih bivših zapali auto ili pred vratima ostavi mrtvu mačku? Btw., ako su njegov tip “luđakinje”, što to govori o vama?

Ako ste oboje jako, jako pijani
Ne, ne, ne. Ne sumnjamo da se čini kao dobra ideja, ali kontrolirajte se, prespavajte, otrijeznite pa onda vidite jeste li i dalje zainteresirani strgnuti svu odjeću jedno s drugoga.

Ako ga ne zanima siguran seks
Ako odbija staviti kondom, nemojte pristati na seks samo zato što ste nenormalno napaljeni. Taj tip je idiot.

IZVOR: MTV.COM.HR