1. Pureće bijelo meso narezati na trake širine 4 cm, a dužine 15 cm.
2. Paprike očistiti od sjemenki i peteljki pa narezati na kocke, a šampinjone na četvrtine.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati crvenu mljevenu papriku, češnjak, curry i začine po želji. Dodati ulje i dobro izmiješati.
4. Pureće šnicle natopiti pripremljenom marinadom i ostaviti ih da odstoje u hladnjaku.
5. Odstajale šnicle ocijediti. Zatim uzeti traku mesa i valovito je nanizati na ražnjić tako da se između svakog zavoja nabode kocka paprike. Na isti način od preostalog materijala pripremiti još ražnjića.
6. U tavi na malo ulja popržiti pripremljene ražnjiće da porumene.
7. Potom na masnoći od mesa popeći šampinjone i cherry rajčice, te začiniti po želji.
8. Gotove ražnjiće poslužiti uz prilog od povrća.