Trik pomoću kojeg ćete kruh duže održati svježim
Mnogi se trude što je moguće duže održati kruh svježim i poslije toliko savjeta misle da su našli pravi recept za to. Vjerojatno i vi s ovim ciljem...
Svim velikim gurmanima predstavljamo novu poslasticu! Salatu od tunjevine!
Potrebno je:
Priprema:
1. Krumpir u ljusci obariti u slanoj vodi pa ga oguliti i izrendati na krupno rende.
2. Crveni luk izrezati na rebarca, masline na kolutove, a marinirane šampinjone na listove.
3. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocijediti od suvišne masnoće.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti krumpir, crveni luk, šampinjone, masline i tunjevinu. Dodati majonezu, sok od limuna, maslinovo ulje i malo soli po ukusu te polako promiješati.
5. Pripremljenu salatu staviti u hladnjak da se rashladi.