SONJA JUG predstavlja novu kampanju “Flower Whisper”

by | 7 lipnja, 2017

Ljetna kolekcija 2017. dizajnerice Sonje Jug i njezinog brenda Talya design ovog ljeta odiše elegancijom i jednostavnošću s detaljima na kreacijama koji daju posebnost svakom odjevnom komadu, te ih tako čine vrlo urbanim i nosivim. Dizajnerica je ovom kolekcijom željela ostati vjerna urbanoj eleganciji, koju je začinila detaljima kojima je posvetila najviše pozornosti u samoj izradi kolekcije.

Osim crnih detalja koji su uokvirili kreacije i dali im urbanu notu, inspiracija ovoga puta bilo je i cvijeće koje se proteže od printa na umjetnoj koži, materijalima i aplikacijama od čipke, te se tako savršeno uklopilo u ljetnu kolekciju i inspiriralo dizajnericu i za ime kolekcije “Flower Whisper”. Također, ime “Flower Whisper” u kolekciji označava posebnost cvijeća kao takvog, te njihovu nenametljivu prirodnu ljepotu, a tako i vidi djevojke i žene u svojim kreacijama, te želi da budu primječene i drukčije, a opet elegantne i profinjene. Osim cvjetnih detalja u kolekciji, dizajnerica se poigrala također i remenčićima, patentnim zatvaračima i romantičnim volanima, a eleganciju kreacija naglasila je lepršavim i ženstvenim krojevima.

Materijali korišteni u kolekciji su prirodni i udobni pamučni i viskozni džerseji, popelini, te uvijek moderan i vječan traper, umjetna koža i čipka. Paleta boja u “Flower Whisper” kolekciji su puderasto roza, bordo crvena, a najviše se ističe bijela, crna i denim plava.

Zaštitno lice nove kampanje Talya designa je predivna Bruna Krezo (Talia agencija), fotografiju potpisuje Emanuell Mancy, a za make-up je zaslužna Saša Knežević.