EVO KAKO MOŽETE izgledati dobro čak i onda kada se tako ne osjećate

by | 16 lipnja, 2017

Vrijeme je viroza i alergija, stoga, za početak ojačajte svoj imunitet. No, ako vam to u potpunosti ne uspije, slijede savjeti kako izgledati dobro čak i kada se tako ne osjećate:

– Nanesite hranjivu kremu na lice – Zima obično isušuje naše lice, a posebno ako ste prehlađeni, to će doći do izražaja, stoga, za početak nahranite svoju kožu.

– Isprobajte aromaterapiju – Različiti prirodni mirisi mogu vam popraviti raspoloženje i pomoći vam da se osjećate bolje. Na sljedećem linku pronaći ćete za što je koje aromatično bilje pa odaberite ono koje vam najbolje odgovara:

  • »  Aromaterapija
  • »  Aromaterapija kod prehlada

– Njegujte usne – Ispucale usne pokvarit će cijeli vaš dojam, stoga ih njegujte redovito. Uložite u dobar ruž ili sjajilo.

Pažljivo birajte nijanse sjenila – Sjenila vam mogu pomoći prekriti vaš umor, no, samo ako odaberete dobru boju. Birajte neutralne, hladne boje, a najbolja za prekrivanje je boja vanilije.

– Potrudite se oko frizure – Masna i neuredna kosa govori o vama i više nego što mislite. Uzmite četku u ruke i popravite dojam koji ostavljate.

Tagovi: