Pretvorite svoju kupaonicu u opuštajuću oazu

by | 14 travnja, 2013

Želite srediti svoju kupaonicu a nemate novca za renoviranje? Nabavite nekoliko zgodnih sitnica i, uz malo truda i puno volje, pretvorite kupaonicu u svoj kutak za opuštanje.

Stare i ofucane ručnike sklonite u ormariće, a izložite nekoliko novih, koje možete naći po povoljnim cijenama. Možete se odlučiti za crno-bijele ručnike, one s mornarskim motivima ili za kombinaciju žarkih boja.

Na tržnici možete pronaći starinski okvir, prebojiti ga i u njega staviti veliko ogledalo. Ukoliko ne pronađete okvir, na obično ogledalo možete dodati ukrasne naljepnice za zid s raznim proljetnim motivima.

Kupite nove čaše za četkice za zube i novu posudicu za sapun. U većim centrima sigurno ćete ih naći po povoljnim cijenama.

Uljepšajte ambijent svijećama i malim vazama s cvijećem. Uz lijepo uređenu kupaonicu, sigurno će vam i jutarnje sređivanje za posao biti pravo zadovoljstvo.

Odaberite neki zanimljiv zastor za tuš, čiji uzorak ćete uskladiti s ručnicima, pločicama, posudama…

Boja za zidove nije skupa, a puno doprinosi osvježavanju prostorije. Na vama je samo da odaberete onu koja će najviše odgovarati ambijentu!

Tekst: Life Content
Izvor: Index.hr

Tagovi: