PRIGODAN NAKIT koji će podignuti atmosferu ovog Božića

by | 15 prosinca, 2017

Božićne kolekcije uvijek donose posebno veselje, uzbuđenje, sate i sate rada, ali i neprocjenjiv ponos svakog dizajnera. 

“Rano jutro i kasna večer posljednjih su nekoliko tjedana bili moji najproduktivniji dijelovi dana, kada sam u svojoj studentskoj sobi u Ljubljani stol prekrila koncima, vrpcama, kutijicama i kristalima. Željela sam stvoriti kolekciju narukvica koje će otkrivati čar Božića, u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, koje ćete htjeti pokloniti onoj posebnoj ženskoj osobi u vašem životu – bilo da je riječ o prijateljici, djevojci, ženi, kćeri, majci, sestri…”, izjavila je dizajnerica Katja Grubiša.

Svaka narukvica u potpunosti je ručno izrađena s punom pažnje i ljubavi, a svaki detalj je unikat, zbog čega je gotovo nemoguće ponoviti identičnu narukvicu.

Kolekciju je snimila mlada fotografkinja Eni Brušnjak, a za lokaciju je odabran šarmantni riječki “Cukar i Kafe”, gdje dizajnerice često pronalaze inspiraciju za novu kolekciju i nakit. 
“Moram priznati da postoji nešto sasvim drukčije i posebno u osjećaju da promatrate plod dugogodišnjeg osmišljavanja i realizacije ideje koja je nekad bila tek san i maleni djelić onoga što je danas. Poseban je osjećaj u rukama držati proizvod koji ste izradili svojim rukama, osmislili sve do posljednjeg detalja, prezentacije i fotografije”, izjavila je mlada dizajnerica.