BALDESSARINI “Cool Force”

by | 19 travnja, 2018

DNK brenda BALDESSARINI “Fragrances” koja se interpretira kao miris za modernog muškarca – to je BALDESSARINI COOL FORCE. Nijednom rečenicom ne bismo bolje opisali suštinu brenda osim sloganom „SEPARATES THE MEN FROM THE BOYS“. Novi miris COOL FORCE ujedinjuje tipično muževan intenzitet mirisa BALDESSARINI s energetičnom i snažnom svježinom, a dostupan je u trgovinama od sredine ožujka 2017. Otvorit će potpuno nov svijet mirisa – još nijedan parfem BALDESSARINI nije dao takav osjećaj svježine.

Koncept

COOL FORCE opisuje kontrast svježine i snage. Miris na taj način precizno odražava što pokreće zahtjevne muškarce današnjice. Jer, njihov život obiluje kontrastima: Od njih se očekuje da budu jaki i energični te da dokažu svoju muževnost, dok ostale situacije zahtijevaju smirenost, smionost i stil. BALDESSARINI COOL FORCE stvoren je za suvremene muškarce čiji diferencirani karakter nudi inspiraciju drugima. Njihov život je luksuzan i napedan – savladavaju ga pouzdano te uvijek u skladu s izazovima našeg vremena.

Miris

Mirisi BALDESSARINI utjelovljuju beskompromisnu elegantnost i posjeduju jak karakter. Sve ih ujedinjuje osebujan miris s prepoznatljivom notom pačulija.

Parfimer Vincent Schaller pojašnjava sastav mirisa COOL FORCE na sljedeći način:

Svježe i vodenasto – tako sam si predočio COOL FORCE. Prirodne aromatične tvari kao što su muškatni oraščić-kadulja i kardamom te nota maritimne vodice Accord Calone čine ovu posebnu svježinu. COOL FORCE kao miris brenda BALDESSARINI mora uostalom biti muževan, senzualan i topao. Za to sam koristio dragocjena drva poput sandalovine, cedra i palisandrovine u pratnji s lagano pikantno-slatkom mirtom. Kao što elegantno i prikladno odjelo posebno istječe muškarca, tako mošus, pačuli i sicijlanski bergamot zaokružuju miris COOL FORCE i daju mu poseban dodir.“

COOL FORCE je aromatični miris koji suvremenog muškarca osvježava dinamičnom živahnošću te zajedno s tipičnim muževnim volumenom mirisa BALDESSARINI ujedinjuje svježinu i snagu.

Dizajn

Beton se nije etablirao samo u arhitekturi, već i u dizajnu interijera. Betonsko uređenje i dekoracija pružaju svjež, minimalistički i bezvremenski elegantan dizajn. Iz tog se razloga kao vizualan i haptički vrhunac odražava karakteristična i sirova betonska struktura na kutiji parfema BALDESSARINI COOL FORCE. U unutrašnjosti ambalažne kutije razotkriva se kvalitetna bočica od matiranog stakla. Bočica ima svoju težinu te odražava svježu elegantnost. Bočica i kutija uvjerljive su svojom čistoćom zajedno s modernim elementima trenutačnog trenda načina življenja u svijetu muškaraca.

Tagovi: