LJUDI ROĐENI U OVIM ZNAKOVIMA imaju najviše problema prilikom ostajanja u vezi

by | 19 veljače, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Horoskopski znak može otkriti jeste li skloni dugim vezama ili više preferirate avanture. Dok su Ribe, Rakovi i Škorpioni poznati kao izrazito vjerni znakovi, to se ne može reći i za sljedeću trojku.

Lav
Lavovi su prilično oprezni prije zaljubljivanja. Kada se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo godinu ili dvije. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, koje ih čini monogamnima, ali nemaju puno veza koje traju više od godinu dana.

Strijelac
Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strijelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati oprostiti i koji preljub.

Vodenjak
Ovo je vrlo nemiran znak. Problem mu je ostati u vezi duže od nekoliko dana. Može se dogoditi da ih jedna osoba fascinira i impresionira, a onda odjednom izgube interes. Stimulirajte mu intelekt i imat ćete odličnu šansu da s njim provedete više godina. Osim toga, poželjno je da volite putovanja, kako piše Superžena.

IZVOR: N1.HR