Osvježavajući hommage klasiku mirisa

by | 4 ožujka, 2019

Muževan, samouvjeren i neovisan – od uvođenja 2008. godine, “Otto Kern Signature” u istaknutom crnom dizajnu ambalaže spada među najomiljenije parfeme za muškarce i time još i danas među 10 najuspješnijih lifestyle mirisa za muškarce*. Povijesti mirisa Otto Kern Fragrances sad se dodaje živahan, svjež miris: parfemom “Otto Kern Signature Eau Fraîche” od sredine siječnja 2019. u prodaji je dostupna nova interpretacija dokazanog favorita mirisa “Otto Kern Signature”.

*Izvor: IRI Ranking Men Bridge Top 10 Germany

Koncept
“Otto Kern Signature Eau Fraîche” prikladan je miris za muškarce koji samouvjereno i stilski idu kroz život i pritom su otvoreni za izazove. Oni brzo prepoznaju kad im se nudi nova šansa i koriste je. Oni točno znaju što hoće – i time također kako žele nastupiti i mirisati. Na poslu ili u slobodno vrijeme – novo ostvarenje “Otto Kern Signature Eau Fraîche” sa svojim dinamičnim i istodobno muževnim karakterom mirisa uvijek je dobar odabir.

Miris
Novi miris “Otto Kern Signature Eau Fraîche” sastoji se od donje note klasika kombinirane sa svježim, sočnim akordima: od sočne crvene naranče, reskih korica mandarine i lagano kiselkastom notom rabarbare nastaje živahan uzmah mirisa koji osvaja vibrirajućom svježinom. U sredini miris uranja u muževnu, aromatičnu sredinu od lavande i senzualnog korijena irisa – dok na kraju ne završi u toploj donjoj noti od tonka-graha, mošusa i istaknutih akorda drva.