Postanite neodoljive!

by | 14 lipnja, 2013

Nemamo sve sreću da smo se rodile zanosne poput Monice Belluci ili Sofije Vergare, ali imamo sreću što smo se rodile kao žene. Uz malo truda, i vi možete oduzimati dah poput prekrasnih holivudskih diva…

Šaljete li govorom tijela ispravne poruke, nema tog muškog radara koji ih neće uhvatiti. Pogledom, gestama i bojom glasa možete zavoditi puno uspješnije nego riječima ili samim tijelom. Jako je bitno da tijelom znate reći pravu stvar, te da pritom zračite samopouzdanjem i svijetu poručujete: “Seksi sam!”

U svijetu neverbalne komunikacije hod je jako važan. Držanje, tempo i način hoda otkrivaju puno više nego što možda mislite. Senzualan hod privući će pažnju svakog muškarca, a jako je važno da vaš hod govori koliko ste samouvjerena i smirena osoba. Vaš će hod postati još ženstveniji usavršite li kretanje poput manekenke. Zamislite da hodate po ravnoj crti, stavljajući jednu nogu ispred druge. Svakako prvo uvježbajte hod kod kuće jer želite izgledati samouvjereno i seksi, a ne smiješno i nesigurno.

Koliko ste puta ugledali drugu ženu kako sjedi pogrbljena, skupljenih nogu, prekrštenih ruku, nesigurnog pogleda? Zasigurno bezbroj puta. A koliko ste puta za dotičnu osobu pomislili da izgleda samouvjereno i seksi? …Hmmm……upravo tako… Nemojte sebi dopustiti da tijelom šaljete pogrešne poruke. Uspravite leđa, pebacite nogu, opustite ruke, igrajte se pramenom kose, a na lice navucite blistavi osmijeh.

Ne kaže se bez razloga da su oči ogledalo duše. Pogled zaista može reći više od tisuću riječi. Ako ste osoba puna optimizma i dječje radoznalosti, vaš će pogled to i otkriti. Primjetite li da vas muškarac koji vam je upao u oko gleda, nemojte skrivati pogled i gledati u pod. Nasmijte mu se i uzvratite mu pogled, gledajte ga dovoljno dugo kako biste mu dali do znanja da ste i vi njega primijetili, ali dovoljno kratko da ne ispadnete čudakinja koja neprestano bulji u njega.

U razgovoru s muškarcem kojeg želite zavesti, govorite mirno i tiho. Nikako se nemojte derati, jer u vikanju nema ni s od senzualnosti. Zaintrigirajte ga vašim načinom govora, neka bude staložen i polagan. Želite da vas pažljivo sluša i da zaista čuje ono što mu želite reći. Budete li govorili dovoljno tiho, primorat ćete ga da vam se fizički približi što više. A fizičkom bliskošću samo ćete ga približiti uživanju u vašim ostalim adutima.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tagovi: