Seks-savjeti: Strast ispod tuša

by | 16 lipnja, 2013

Za seks ispod tuša, ili u kadi, trebate se pripremiti unaprijed i imati dobar plan. Najbolje je da kondome i lubrikante ostavite u kupaonici, nadohvat ruke, kako nepotrebno traženje ne bi uništilo strastveni trenutak.

Preporučuje se korištenje lubrikanta, jer voda ispire prirodni lubrikant kod žena, pa seks za njih može biti bolan. S kondomima treba biti oprezan zato što ih voda i klor mogu oštetiti.

Svakako je važna i atmosfera, te možete upaliti i nekoliko svijeća za romantičan doživljaj. Mirisne kupke trebate izbjegavati, jer soli koje se nalaze u njima isušuju osjetljivu vaginalnu sluznicu. Osim toga, trebali biste pripaziti i na podlogu koja je skliska, pa se možete ozlijediti.

Poze ispod tuša

Seksualne poze ovise o veličini tuš-kabine ili kade, ali i fleksibilnosti partnera. Poza “oči u oči” je idealna zato što ne zahtijeva preveliku fizičku spremnost.

Dovoljno je da se žena leđima nasloni na zid, a partner podigne njezinu nogu i obavije je oko svog tijela kako bi postigao dublju penetraciju. Možete zamijeniti položaje, odnosno rukama se osloniti na zid, a partner neka bude iza vas.

Seksualna poza u kojoj je žena gore pruža joj mogućnost kontrole. Muškarac treba sjesti u kadu ili tuš-kabinu, a žena ga treba opkoračiti.

Što se tiče seksa u kadi, idealne poze su “doggy style” i “oči u oči”. Doggy style omogućava dublju penetraciju, dok druga poza, u kojoj se žena s obje ruke oslanja uza zid, a jednu nogu diže na kadu, partneru pruža potpunu kontrolu.

Izvor: Life Content