Tri najseksepilnija horoskopska znaka su…

by | 1 kolovoza, 2013

Škorpion je najseksepilniji od svih horoskopskih znakova. Lav obara s nogu zbog toga što će poduzeti sve kad nešto želi. Znate li koji su horoskopski znakovi najseksepilniji?

1. Škorpion

Škorpion je najseksepilniji od svih horoskopskih znakova. Čak i oni manje atraktivni Škorpioni imaju neodoljivu moć privlačnosti i manipulacije. Škorpioni osvajaju s lakoćom, a osim toga su i odani prijatelji te pouzdani u poslu. Kako otkriva portal Ranker, rođeni u ovom znaku jako vole crno, posebno ako se radi o donjem rublju.

2. Lav

Lav je idealan, ako želite dobar provod. Obara s nogu time što nema toga što on neće napraviti kad nešto želi. Upravo ta količina pažnje koju usmjerava na predmet svoje požude često bude presudna za zaljubljivanje. Lavovi jako vole ugađanje i laskanje, a upravo je to formula za osvajanje jednog.

3. Rak

Tajno oružje Rakova je dobar smisao za humor te to što su vrlo emotivni, pa se tako njima neće dogoditi da zaborave neki važan datum, poput npr. godišnjice. Također, Rakovi vole igrice te se ne ustručavaju “igrati grublje”, ako je potrebno. Česte promjene raspoloženja mana su ovog znaka, a ako ga želite osvojiti, obavezno igrajte na kartu iskrenosti.

Izvor: index.hr