Jedini recepti za variva koji vam neće dosaditi ove zime
Zima je idealno vrijeme za topla, mirisna variva kao savršen obrok. Ipak, valja ih znati i dobro pripremiti da bi bila ukusna.A što kad ponesta...
Otkrijte novi sushi bar!
Izrazito smo sretni kad vidimo da se u ova vremena, kad ugostitelji zatvaraju svoje objekte, nađu hrabri pojedinci koji otvaraju vrata svoje kuhinje.
Novi sushi bar u blizini Kvaternikovog trga može parirati odličnim sushi restoranima koje imamo u Zagrebu, a po vrlo pristupačnim cijenama, što je uvijek dobra vijest. Riječ je o Gyotaku restoranu u kojem je chef Mladen Križanović koji je završio Royal Sushi Akademiju u Tokiju. Najskuplji menu, od ukupno devet kojih imaju, stoji 78 kuna, a u ponudi jela drže i tradicionalno havajsko jelo koje je zavolio cijeli svijet – poke.
Trenutačno na meniju imaju dvije vrste pokea i nekoliko deserata u kojima smo sigurni da ćete guštati jer su potpuno drukčiji od svega što ste do sada imali prilike probati. Terasu imaju, pa osim što možete pokupiti hranu, možete i pojesti svoj obrok i imati potpuni doživljaj uz japansku pivu ili rakiju.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Foto: Unsplash