Ovako je izgledao susret stručnjaka koji oblikuju našu sutrašnjicu
Prošloga tjedna Zagreb je bio središte poslovne izvrsnosti i inovacija.Konferencija ChalLEANge 2024 powered by OTP, organizirana pod vodstvom C...
Novi proizvod iz Zvijezdina asortimana dolazi s 30 posto manje šećera
Za sve male, ali i velike ljubitelje ketchupa, Zvijezda je pripremila omiljen proizvod u novom izdanju – Zvijezda Ketchup kids, blagog i bogatog okusa, a s 30 posto manje šećera.
“Još uvijek neodoljivog okusa zbog kojeg je Zvijezdin ketchup prvi izbor potrošača, novi ketchup uz rajčicu, sadrži i mrkvu, buču i jabuku. Uz nove ukusne sastojke, proizvod će pažnju na policama dućana odmah privući veselim dizajnom”, izjavila je Jasna Pulić, direktorica sektora marketinga i razvoja u Zvijezdi.
U slučaju da i vaše dijete svako jelo voli ukrasiti prepoznatljivom crvenom bojom i neodoljivim okusom ketchupa, sada će to moći raditi i češće, Zvijezda Ketchup kids umakom namijenjenim djeci, ali i roditeljima koji žele svojoj djeci osigurati samo najkvalitetnije, a ukusne proizvode. Još kad kažemo da dolazi s 30 posto manje šećera, jasno je da je riječ o neizostavnom umaku u uravnoteženom jelovniku malih i velikih.
Ako Zvijezda ketchup ima jednu misiju – savršen zalogaj – Zvijezda ketchup kids ima još jednu – biti prvi izbor kod biranja umaka koji će zadovoljiti dječje potrebe. Proizvod dolazi u praktičnom pakiranju od 500 grama, s 30 % manje šećera i mrkvom, bučom i jabukom u svom sastavu. Povrtno, a djeci poželjno! Za svaku prigodu i uz svako jelo, Zvijezda Ketchup kids obožavat će cijela obitelj.
Sastojci za tijesto:
350 g glatkog brašna
150 g integralnog pirovog brašna
8 g soli
4 g suhog kvasca
2 žlice maslinovog ulja
250 ml vode sobne temperature
Sastojci za nadjev:
200 ml Zvijezda Ketchup kids
1 žličica origana
100 g cheddar sira, naribanog
200 g šarenih cherry rajčica, prepolovljenih
1 zelena paprika, narezana na trakice
1 mala glavica ljubičastog luka, narezana na trakice
100 g kukuruza
crne masline
malo maslinovog ulja
svježi bosiljak
Priprema: