Seksualni savjeti iz raznih krajeva svijeta

by | 19 rujna, 2013

Motivirajte se našim savjetima ili inspiraciju pronađite u nekoj od zemalja koje vam donosimo… Možete prirediti seksi englesku čajanku samo za vas dvoje….

Kina
Uzmite neku seksi tkaninu kada putujete sa svojim partnerom, te je iskoristite na svakom pogodnom mjestu za piknik i ostale vruće igrice. Vežite njega, vežite sebe, prepustite se užitku! Velika Britanija Tko je rekao da su čajanke dosadne? Zavucite se u sjenicu ili dio vrta gdje vas nitko ne vidi i priredite mu čajanku koja će mu ostati u sjećanju zauvijek! Zabava je zajamčena!

Nizozemska Sigurno se sjećate kada vam je trenerica pilatesa rekla da podignete svoju zdjelicu. Na taj način imate kontrolu nad svojim orgazmima. O. K., možda od pilatesa niste vidjeli ni P, ali ono što je bitno jest da tijekom sporog odnosa prakticirate poznate Kegelove vježbe dok on penetrira i izlazi van.

Australija Tamo žene maštaju o svojim partnerima u novim seksi situacijama ili se prisjećaju prošlih vrućih iskustava. Zatim, kad sljedeći put završe u krevetu, sjete se tih misli i trenutno zažare noć. Zamislite i vi neki ludi scenarij s vašim dragim u glavnoj ulozi i ludo se zabavite!

Meksiko Napalite svog partnera masirajući ga kockicama leda po cijelom tijelu. Možete ga i cijeloga iskoristiti kao podlogu za posluživanje tortilja i zamamnih meksičkih umaka!

Francuska Za vrijeme odnosa ne skidajte svoje štikle, jer seks s čarapama ubija libido, ali ako su tu i štikle, učinak je savršen.

Njemačka Prakticirajte prljave razgovore tijekom odnosa za jednu noć. Možete riskirati, jer tog muškarca vjerojatno više nećete vidjeti.

Italija Jednom tjedno imajte sa svojim partnerom odnos preko Skypea, čak i ako živite u istom gradu. Za njega će to biti bolje od bilo kojeg pornića.

Brazil Prije oralnog seksa, u usta stavite malo meda i popijte toplog čaja. Kad se med rastopi, navalite.

Španjolska Iskušajte karezza seks, u kojem nećete doživjeti orgazam. Cilj je da u svakom trenutku osjetite svaki pokret i dodir, bez obzira na to hoće li vas dovesti do cilja.

Izvor: cosmopolitan.hr