Najljepše blagdanske manikure: Srebrna, crvena i nude su “it” boje, ali s glitterom treba biti oprezan

Elegancija u blagdanskom duhu

by | 8 prosinca, 2022
Ideje za najljepše blaganske manikure

Božić 2022. se bliži… Vrijeme je da se zapitamo koji će nail art trendovi obilježiti ovu blagdansku sezonu. Puloveri s retro uzorcima, filmovi s gotovo zajamčenim sretnim završetkom, hektolitri vruće čokolade i beskonačan popis darova za pripremu – nema sumnje, blagdansko vrijeme je počelo. I kao i uvijek, javlja se nedoumica: Kako proslaviti duh Božića, a izbjeći kič te ostati vjerni modernom i elegantnom izdanju?

Kad je u pitanju izgled noktiju, manikura koju treba odabrati za božićne i novogodišnje praznike mnogim ovisnicama o nail artu donosi veliku nedoumicu: Kako suptilno izbalansirati svoje želje između šljokičavog, crvenog, zelenog, pa čak i grafika Djeda Mraza, a pritom ne pretjerati. Da biste na svakoj zabavi bili 100 posto u trendu, izdvojili smo deset manikura koje spajaju eleganciju i blagdanski duh.

10 svečanih i elegantnih manikura za Božić 2022.:

Dvostruki plemeniti metali

Skinny francuska manikura ovih blagdana dolazi u najsvečanijem stilu, u kombinaciji metalik srebrene podloge s tankim zlatim vrhom za wow efekt.

Diskretan glitter

Nude podloga sa suptilnim “konfeti” efektom idealan je odabir za sve ljubiteljice diskretnog sjaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Pahuljice na vrhovima noktiju

Snježne pahulje na vrhovima tamnih noktiju elegantan su i svečan nail art odabir kojim, nakon proslave Nove godine, možete produžiti ravno na skijanje.

Gingerbread kolačić

Zar ovo nije savršena mješavina chic i slatkog izgleda? Čak i za ljubiteljice minimalizma.

Candy cane štapić

Neizostavna blagdanska crveno-bijela dječja delikatesa u ovom je izdanju dobila moderan, francuski look. Idealan za sve ljubiteljice jednostavnih i veselih manikura.

Svjetlucavi Djed Božićnjak

Crveni vrhovi u francuskom stilu su profinjen i svečan odabir, a kad im dodate glitter, ne možete pogriješiti. Za dodatan blagdanski duh, pretvorite jedan (ili nekoliko) vrhova u kapicu Djeda Božićnjaka.

Srebrne zvjezdice

Ne samo da ova manikura izgleda lijepo već je i vrlo jednostavna za napraviti. Sve što trebate jesu naljepnice sa zvjezdicama i pouzdan završni premaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Grafički minimalizam

Crveni lak ovog je mjeseca “it” boja noktiju, ali ne morate njome (kao što ste već vidjeli) premazati cijeli nokat. Probudite kreativca u sebi i poigrajte se različitim fluidnim oblicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Glazed manikura

Glazed donut manikura ne izlazi iz trenda. Samo joj u blagdanskoj sezoni udahnite dašak glittera na nježnoj, nude podlozi.

Biserna francuska manikura

Glazed ili biserni vrhovi noktiju u stilu francuske manikure spajaju eleganciju, chic i minimalizam. Želimo je nositi cijelu sezonu.

Pročitajte: Popularna “polumjesec” manikura se vratila – i ljepša je nego ikad

Foto: Instagram