15 brzih trikova za podizanje samopouzdanja

by | 25 rujna, 2013

U jednom danu miješaju se promjene raspoloženja i situacije koje diktiraju razinu sreće, ali provokativna zavodljivost je u nama. Potrebno ju je samo pokazati… Postoji puno malih trikova koji će vam istog trenutka vratiti vašu privlačnost i samopouzdanje. Evo 15 brzih i lakih energetskih podizatelja.

1. Obujte cipele na petu, dva-tri puta tjedno. Lijepa žena koja prolazi kroz grad na potpeticama, od osam centimetara, neće ostati neprimijećena, a zadivljeni pogledi djeluju na ego.

2. Pričajte tiše kada razgovarate na telefon. Dokazano je da utihnemo i pričamo dubljim glasom kada razgovaramo s nekim tko nam se sviđa. Spoznaja kako zvučimo kao maca, učinit će predenje još primamljivije.

3. Ubacite vrećicu biljnog čaja u ladicu s donjim rubljem. Kada ćete oblačiti donje rublje, koje miriše divno, vaša svakodnevna rutina dobit će senzualnu notu.

4. Pogledajte svoje tijelo odozada uz pomoć ogledala u ruci. To je dio koji nismo naviknuti vidjeti, a oblina koja sa vaših leđa klizi do guze je nevjerojatno seksi.

5. Odlazak u kupnju namirnica… bez stresa.

6. Navratite po cofee to go kod tog slatkog konobara sat vremena prije odlaska na posao. Postoje dokazi da ćete raditi bolje, sa više motivacije, ako prije toga unesete dozu kofeina. A da ne spominjemo dobre strane flerta.

7. Promijenite mjesto razdjeljka na svojoj kosi. To će promijeniti vaš izgled, a ljudi će vas obasipati laskavim „izgleda li ona nekako drugačije“ pogledima tijekom cijelog dana.

8. Ako u vašem uredu vrijedi pravilo kako su čarape obavezne, odaberite kraću verziju. Nitko neće znati kako one ne sežu do struka, osim vas… A to je tako, seksi.

9. Svakodnevno u svojoj konverzaciji koristite energične riječi, kao što su „strastveno“ i „stimulativno“.

10. Dok sjedite, zauzmite stav zgodne žene. Izbacite grudi, ispravite leđa i prebacite jednu nogu preko druge.

11. Vodite uzbudljiv dnevnik. Nekoliko puta tjedno zabilježite svoju maštu koju želite pretvoriti u stvarnost.

12. U podne, poboljšajte svoju cirkulaciju uz pomoć ovih seksi-kućnih-mačkastih istezanja: izvijte leđa, istovremeno izbacite guzu i ispružite ruke iznad glave.

13. Stavite guste zavjese tamnocrvene boje, kako bi u vašem malom, damskom salonu, zavladala zavodljiva „Sumrak“ atmosfera.

14. Instalirajte žarulje koje će reflektirati prigušeno svjetlo u kupaonici. Osjećat ćete se poželjnije kada iz tuš kabine ili kade zakoračite u sjaj koji odgovara vašem mokrom tijelu.

15. Naučite u seksi ritmu uvijati svoje tijelo poput Shakire. Umjesto da gledate isprazne TV emisije na kraju dana, na YouTube-u pogledajte vodič za učenje salse. Zatim pokažite svom voljenom, da uz sebe ima pravu ženu.

Izvor: cosmopolitan.rs

Tagovi: