Najbolja seksualna poza za njegov horoskopski znak

by | 1 listopada, 2013

Uz malu pomoć zvijezda zavedite ga kao nikad prije…

Ovan
Ovnovi su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte izazovnu pozu odostraga u kojoj on sjedi na krevetu s ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama, potpuno ispruženi, okrenuti leđima prema njemu. Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu.

Bik
Muškarci Bikovi vole senzualan, spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći odrediti brzinu i istovremeno pokazati svoju nježnu stranu.

Blizanci
Ovi muškarci su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

Rak
Rakovi su neodlučni i mogu djelovati kao da imaju podvojenu ličnost – na trenutak su nježni, a na trenutak su grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći preuzeti kontrolu ako on neprestano mijenja tempo.

Lav
Lavovi su vrlo romantični i posebno će se potruditi da vama bude ugodno. Zamislite divnu satensku posteljinu i svijeće. O da, on će vam definitivno to priuštiti. Probajte pozu žlice. Ona će mu omogućiti da bude sav senzualan i puten s obzirom na to da je pravi romantik.

Djevica
Djevice vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole pružati zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge u zraku i oblikuju slovo V – to će mu omogućiti da pokaže svoje, hm, talente.

Vaga
Vage su jednostavno dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati ovu složeniju: neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama, i vjerujte nam, on će znati kako dalje…

Škorpion
Način na koji Škorpioni vode ljubav prilično je sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima (na primjer, muškarac koji sve vaše probleme rješava u krevetu… o da, to je Škorpion). Probajte pozu licem u lice. Počnite u doggy pozi, pa se onda rotirajte na koljenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima je dio komunikacije u seksu koji je izuzetno privlačan Škorpionima.

Strijelac
Oni su najspontaniji od svih znakova. Stoga, ako vam se sviđa seks na javnom mjestu, bingo! Našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas odostraga, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u koljenu. Da postignete taj dodatan napaljujući osjećaj seksa na javnom mjestu, recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas netko može vidjeti.

Jarac
Sviđaju im se bičevi i lanci. Da, Jarčevi vole S/M. Probajte doggy style pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontrolira situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome što želite a što ne i postavite granice.

Vodenjak
Ovi muškarci vole seksualne igračke i razne rekvizite. Dok ste na njemu, uzmite vaš vibrator i trljajte ga o vaš klitoris. To će ga dodatno stimulirati i maksimalno ga napaliti.

Ribe
Ribe odlično znaju čitati govor tijela, tako da je seks s njima gotovo uvijek fenomenalan jer točno znaju što želite i kako to želite. Također vole isprobavati razne uloge. Jašite ga u pozi „obrnute kaubojke“ – i potom ubacite neku ulogu tako da ova poza bude u skladu sa svojim imenom. Hej, ti seksi kaubojko.

Izvor: cosmopolitan.hr