Khloe Kardashian: Definitivno razvod

by | 6 listopada, 2013

Khloe je, navodno, poslije četiri godine braka, donijela konačnu odluku – razvest će se od Lamara Odoma i neće više biti prilike za ispravljanje pogrešaka…

Na dan četverogodišnjice braka s Lamarom, Khloe Kardashian priopćila mu je da želi razvod. To je bilo 27. rujna, kada je par, na njegovo inzistiranje, trebao provesti romantičnu večer zajedno, ali Khloe očigledno nije pokleknula.

Ovaj par prestao je živjeti zajedno još u kolovozu nakon što ga je starleta izbacila iz zajedničke kuće u Kaliforniji, jer je odbio otići na kliniku za odvikavanje.

Kako mediji prenose, Khloe je nazvala Lamara rekavši mu da smatra kako je najbolje da svatko krene svojim putem i kako se nada da će dobiti pomoć kakva mu je potrebna. Također, prije par dana promijenila svoje ime i na društvenim mrežama, maknuvši muževo prezime, što je okarakterizirano kao veliki korak i čvrsta odluka da dalje nastavi sama.

Da podsjetimo, Lamar, koji je navučen na kokain, optužen je da je nekoliko puta tijekom godine prevario reality zvijezdu s više različitih žena, međutim, ona je bila uz njega budući da je bila zabrinuta za njegovo stanje.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Fame