Oživite strasti u spavaćoj sobi: Zavedite ga jagodama i šlagom

by | 15 listopada, 2013

Jedan od najboljih načina za oživljavanje strasti u spavaćoj sobi je uključivanje hrane u vruće igrice. Jagode, šlag, čokolada – samo su neke od namirnica koje pomažu u zavođenju, a upravo su slatke stvari najbolje za predigru jer za razliku od začinjenih ili kiselih ne mogu uzrokovati iritaciju.

Kod korištenja hrane važno je pripaziti da namirnice ne završe na osjetljivom intimom području koje je podložno infekcijama i upalama, piše “Your Tango”.

Degustacija s partnerovog tijela garantira strast

Degustacija poslastica može biti izvrstan uvod u intiman odnos, s time da partnerov trbuh može poslužiti kao tanjur. Lickanje njegovog tijela, meda s njegovih prstiju ili čokolade s bradavica zasigurno će ga raspametiti, posebno ako pritom nosi povez na očima. U tom slučaju morat će se osloniti na svoja druga osjetila što će dodatno povećati užitak.

Najbolje je koristiti namirnice koje se mogu zagrijati, kao što je čokolada ili med i kockice leda ili smrznute bobice grožđa. Osjećaj toplog i hladnog nadražit će sva osjetila, posebno ako ih se nanese na erogene zone kao što su uši, vrat, usne i bradavice. Ta su područja puna živčanih završetaka i posebno osjetljiva i na najmanji dodir.

I čišćenje može biti zabavno

Nakon odnosa i čišćenje može biti zabavno. Zajedničko tuširanje i međusobno skidanje hrane s tijela produžit će strasti i zasigurno ubrzati puls.

Izvor: 24sata.hr