Prehrana za zrele godine: namirnice koje tijelo voli nakon 50.
Nakon 50. godine, tijelo prolazi kroz niz promjena - metabolizam se usporava, smanjuje se mišićna masa, a kosti postaju osjetljivije.Istovremen...
Martha Stewart donosi spas za sve ljubitelje tjestenine koji nemaju namjeru provoditi previše vremena u kuhinji ovog ljeta
Temperature se opasno penju iz dana u dan, a stajanje kraj štednjaka zadnje je što nam pada na pamet. Lagane salate, brzi povrtni snackovi s hummusom i sladoled jedine su opcije koje nam padaju na pamet u sparnim ljetnim danima, no to ne znači da u potpunosti moramo odustati od svojih omiljenih jela, već trebamo naučiti kako ih prilagoditi. Lifestyle guru Martha Stewart uvijek je puna inovativnih ideja bez obzira na to radi li se o uređenju doma ili kuhinji, pa ne čudi što je osmislila spas za sve ljubitelje tjestenine te osmislila recept za umak od rajčica bez kuhanja.
View this post on Instagram
Umak od rajčica bez kuhanja, koji je Martha Stewart objavila na svom Instagram profilu, nije samo jednako dobar kao i klasični kuhani umaci već je još i bolji.
Pun je svježine i punih okusa ljeta koje želimo osjetiti u ljetnim mjesecima kad nam je prirodno hraniti se najzdravije što možemo.
“Želite pobijediti vrućinu, ali i dalje pojesti ukusnu večeru?”, upitala je pratitelje na svom Instagram profilu Martha Stewart te zatim podijelila recept za umak koji na njezinim fotografijama izgleda jako primamljivo.
Recept za umak od rajčica bez kuhanja
Da biste napravili ovaj jednostavan umak, jednostavno pomiješajte nasjeckane rajčice, maslinovo ulje, češnjak, ocat i bosiljak u velikoj zdjeli i ostavite dok se okusi ne stope i sastojci malo raspadnu.
Kad je tjestenina tek skuhana, pomiješajte je s velikom količinom naribanog parmezana, koji zgušnjava umak, a ako želite, dodajte i tunjevinu prepunu ulja za dašak slanog okusa i dodatak proteina.
Dobar tek!