Preslatke ručno rađene kozmetičke torbice talijanskog brenda osvajaju društvene mreže

Jeste li već naletjeli na fotografije kozmetičkih torbica Ogigi's? Sve su popularnije među cool curama s TikToka i Instagrama

by | 26 lipnja, 2024
kozmetičke torbice Ogigi's

Jeste li čuli? Boho chic vraća se u modu, a kad se to spoji s popularnim koketnim stilom i idejom o održivoj modi, nastaje nit vodilja koja je inspirirala osnivače brenda Ogigi’s na dizajniranje kozmetičke torbice koju će baš svaka djevojka poželjeti imati u svojoj kupaonici te s ponosom ubaciti u torbu za putovanje.

Neodoljive torbice talijanskog brenda Ogigi’s iz dana u dan sve su popularnije na društvenim mrežama, čemu svjedoči i činjenica da brend na Instagramu ima čak 173 000 pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ogigi’s (@ogigi.s)

Kako i ne bi, kad su neodoljivo mekane torbice, izrađene u pastelnim bojama i vintage uzorcima, tako šarmantne da mislima vraćaju u slatke tinejdžerske dane kad je čuvanje kozmetike na posebnome mjestu i spremanje za izlazak predstavljalo pravi luksuz i najveći užitak.

kozmetičke torbice Ogigi's

Kozmetičke torbice Ogigi’s nastale su u pandemiji

Ovaj neodoljivi brend pokrenut je za vrijeme pandemije zbog koje je buduća osnivačica izgubila posao. Odlučila je stvari uzeti u svoje ruke pa je pokušala napraviti prvu kozmetičku torbicu, što je trajalo punih sedam sati. Nakon toga, svaki pokušaj bio je sve lakši, a uskoro je napravila dovoljno neodoljivih torbica da pokrene brend putem Instagrama.

Pročitajte: Teorija s dvije četke spas je za kosu koja se često masti

U kratkom roku, brend Ogigi’s počeo je dobivati sve više narudžbi pa je Instagram stranica prerasla u webshop koji sada dostavlja po cijelom svijetu, čak i do Hrvatske.

kozmetičke torbice Ogigi's

Preslatke kozmetičke torbice Ogigi’s svako malo dobivaju nova izdanja, a zanimljive su po tome što su rađene od prirodnih, perivih materijala.

Ako tražite novi dom za svoju šminku ili kolekciju preparativne kozmetike, svakako istražite što sve nudi ovaj talijanski brend koji je osvojio djevojke diljem zemaljske kugle.

kozmetičke torbice Ogigi's

Foto: Instagram