Kultna linija MAC ruževa se vratila, ali u limitiranoj ediciji

Dvije su nijanse već rasprodane!

by | 8 srpnja, 2024
limitirana kolekcija ruževa

Odlične vijesti! Mnogima omiljeni make-up brend upravo je lansirao niz prethodno ukinutih nijansi ruževa u netom lansiranoj kolekciji Bringbacks.

Ima li tragičnije beauty vijesti od prestanka proizvodnje vaše omiljene nijanse tekućeg pudera ili ruža? Srećom, MAC je za sve ljubiteljice njihove retro kolekcije, odlučio vratiti na police drogerija njihove popularne ruževe u kolekciji pod imenom Lipstick Bringbacks.

Kao slavljeničku poslasticu za 40. godišnjicu i teaser prije popularnog National Lipstick Day, MAC je odlučio otključati svoj arhiv i ponovno izdati osam nijansi za koje su kupci molili povratak. Dakle, kolekcija Lipstick Bringbacks je stigla, ali u limitiranom izdanju. To povlači za sobom i jednu lošu vijest. Kolekcija, naime, uključuje megapopularnu nijansu Fleshpot!, ali ova je nude nijansa, jednako kao i blijedi Bubbles, rasprodana odmah nakon izlaska.

limitirana kolekcija ruževalimitirana kolekcija ruževalimitirana kolekcija ruževa

Međutim, još uvijek možete kupiti ostatak linije, koji uključuje dvije svjetlucave ledene nijanse (srebrnu Haku i brončanu Chintz), dvije satenske teksture (ljubičasta Hot Gossip i mandarina Shanghai Spice) i dvije polumat (ljubičasta Up the Amp i smeđa Double Shot).

Pročitajte: 10 must-have drogerijskih proizvoda bez kojih ne možemo zamisliti ljeto

Foto: Instagram @maccosmetics; PR