Izbor najljepših ravnih sandala u kojima ćemo provesti ljeto

by | 8 srpnja, 2024

Niske sandale, uz japanke i natikače, apsolutni su must-have i ovog ljeta! Kakvi će se modeli nositi i što vas čeka u ponudi brendova, provjerite u nastavku.

Za svakodnevno nošenje, a posebice za večernje ljetne šetnje  definitivno biramo niske sandale. Osim praktičnosti, volimo ih zbog udobnosti koju pružaju, ali i zbog toga što se lako kombiniraju na više outfita pa nam je i to definitivno velika stavka.

Kad ih kupujete i birajte, svakako gledajte da model koji ćete odabrati bude klasičan izbor kojeg možete nositi uz gotovo sve.

Dakako, možete odabrati i one formalnije s remenčićima ili ponekim detaljem poput mašne tako da upotpunite svoj look, a uvijek u obzir dolaze i sportski modeli, kao i sandale s pletenim potplatom.

Ako volite nositi ljetne haljine, sandale su super izbor za kombiniranje. Osim toga, super će izgledati na cullote hlače i top, a možete ih nositi i u poslovnim prilikama.

Tada svakako odaberite neke jednostavnije i formalnije u neutralnim bojama poput smeđe, bijele ili crne.

Ravne sandale za ljeto – izbor iz ponude

Pretražili smo ponudu nekih brendova i izdvojili zanimljive komade iz aktualnih kolekcija.

Ipak, ne zaboravite da su trenutačno u tijeku i sniženja pa je možda upravo to dobra prilika za uhvatiti dobar komad obuće po super cijeni!

Pročitajte: 31 dnevni outfit za vruće srpanjske dane 

Foto: Mango, Zara, &Other Stories, Deichmann; naslovna: @lisonseb, @jessmeupp