Nastala je pomama za novim mirisom Sol de Janeiro: evo kako miriše Cheirosa 48

Kažu da Cheriosa 48 "miriše kao ružičasta boja".

by | 28 srpnja, 2024
Sol de Janeiro Cheriosa 48 ljepota i zdravlje

Ako pratite profile vezane za svijet ljepote, sigurno ste upućeni u pomamu koja je u Americi nastala zbog novog mirisa brenda Sol de Janeiro. Popularni brend čije su pristupačne, a tako neodoljive vodice za tijelo u kratkom roku postigle planetarnu slavu, izbacio je novi miris – vodicu koja je postala hit i prije no što ju je itko isprobao. Riječ je o mirisnoj vodici Cheirosa 48 koja stiže u predivnoj “Barbie” ružičastoj bočici, idealnoj za ljeto. Djevojke koje žive u Americi pohrlile su po svoje primjerke čim je novi miris brenda Sol de Janerio sletio na police, a premda još nije stigla u Hrvatsku – mi smo doznali kako miriše.

Sol de Janeiro Cheriosa 48 ljepota i zdravlje

Sol de Janeiro Cheirosa 48 nazvana je po značajnoj godini

Vodice koje stižu iz Brazila, punog predivnih plaža, posveta su vječnom ljetu i danima provedenima na suncu, a nova Cheirosa 48 nije iznimka.

Čitajte: Je li ovaj proizvod brenda The Ordinary bolji od skupe pedikure?

Ova vodica dobila je ime po 1984. godini kad je prvi bikini predstavljen na plaži Ipanema, a djevojke koje su isprobale miris kažu: “Miriše kao ružičasta boja”.

@sloanevosen #gifted_by_soldejaneiro is it acceptable to make this my bikini scent? the new @Sol de Janeiro Cheirosa 48 is a permanent fragrance in the Sol De Janeiro perfume mists 😍 it is the perfect summer smell and encapsulates summer to a T! The notes: guava nectar, coconut water, sunlit orchid, pink musk, vanilla cloud. 😌👙 #soldejaneirogiftedme #soldejaneiro #cheirosa48 #cheirosa40perfumemist #newsoldejaneiro #newsoldejaneiroproduct #soldejaneiroperfume #soldejaneirocheirosa #soldejaneiromist #fragrance #perfume #bodymist #fragrancetiktok #fragrances #perfumetiktok #perfumetok #hairandbodymist #smellgood #smellsgood #newfragrance #newbeautyproducts ♬ original sound – sloane vosen

U njemu se isprepliću note voća guava, orhideje, kokosove vode, ružičastog papra, limuna i bogate vanilije, a rezultat je neodoljivo sočan i zabavan.

Cure s TikToka kažu da je to idealan miris za plažu, after party i izlazak u klub na moru, a neke već pronalaze načine kako ga iskombinirati s pravim parfemima budući da je riječ o vodici za tijelo koja ipak ne traje satima.

“Kapljice vode svjetlucaju na koži. Kokteli uz bazen vama na usluzi. Živjeti u omiljenom bikiniju​”, ovako miris Cheirosa 48 na službenoj stranici opisuje brend Sol De Janeiro, a mi ne možemo dočekati da stigne i u Hrvatsku.

Foto: PR