Mango je upravo izbacio savršene sandale s mašnama i najavio nastavak vladavine hit boje

Boja trešnje nakratko se pritajila, no nova kolekcija za svečane prilike brenda Mango dokazuje da njezina vladavina još nije završila

by | 30 srpnja, 2024
sandale s mašnama iz Manga

Žene koje obožavaju ženstven način odijevanja dobro znaju kakvo oduševljenje može izazvati zgodan odjevni komad ili modni dodatak s mašnom, pogotovo ako dolazi u hit boji i modelu koji pristaje na sve. U sklopu svoje nove kolekcije za svečane prigode za drugu polovicu ljeta i rane jesenske dane, Mango je izbacio savršene sandale s mašnama koje će svojim budućim vlasnicama, uz sasvim pristupačnu cijenu, dati izgled kao da su upravo sišle sa stranica žurnala.

 

Predivnim parom cipela s visokom potpeticom i dvije mašnice, Mango najavljuje i povratak tamnocrvene boje kojom su svi bili opsjednuti tijekom zime, a koju su s dolaskom ljetnih mjeseci zamijenile žive, vibrantne nijanse.

sandale s mašnama iz Manga

Sandale s mašnama iz Manga stižu u predivnoj boji trule trešnje

Zanosne sandale, idealne za svečane prigode, izlaske na solo spojeve u galeriju ili na romantičnu večeru, stižu u predivnoj boji trule višnje koja je prije dvije sezone zaludjela svijet zahvaljujući slavnim sling-back sandalama modne kuće Miu Miu.

ČITAJTE: Savršena haljina za gošću na vjenčanju prema vašem horoskopskom znaku

Mango poručuje kako je ta seksi boja tu da ostane te da ju se ne trebamo bojati nositi u ljetnim mjesecima.

sandale s mašnama iz Manga

Na kraju krajeva, boja trule višnje predivno izgleda uz preplanuli ten, a ovakve sandale s mašnama jednako će lijepo izgledati uz tamne nijanse laka za nokte, kao i uz još uvijek popularnu glaziranu manikuru u nježno ružičastoj nijansi.

Seksi sandale s mašnama španjolskog high street brenda Mango dizajnirane su u Barceloni, a za sada ih možete nabaviti u svim veličinama.

Njihova je cijena 45,99 eura, a u istoj kolekciji nalazi se još nekoliko sličnih modela u različitim nijansama crvene boje.

sandale s mašnama iz Manga