Najomraženije traperice nosit će se i najesen, no ne moraju izgledati loše

Slavni model iz razdoblja 2000-ih tek će doživjeti svoj pravi povratak, govore modni analitičari

by | 31 srpnja, 2024
skinny traperice

Htjeli mi to ili ne, skinny traperice bit će popularne najesen 2024. godine i vrebati nas sa samog vrha top-ljestvice modnih trendova. Omražene traperice izrazito uskih nogavica već su se vratile u modu prošle sezone no ipak nisu uspjele svrgnuti s trona široke traperice koje su vladale prvim dijelom 2024. godine.

Ipak, modni analitičari naglašavaju kako ćemo tek doživjeti pravi povratak skinny traperica, koje su u svojim jesenskim kolekcijama predstavili mnogi modni brendovi.

Skinny traperice stižu iz razdoblja 2000-ih

U razdoblju 2000-ih, skinny traperice bile su ultimativni modni komad žena koje su bile u trendu, a nosili su ih baš svi, od Serene iz serije “Gossip girl”, preko Kate Moss, pa do Beyoncé.

skinny traperice

Nakon toga na scenu je stupio takozvani “mom jeans”, odnosno traperice visokog struka i mrkvastih nogavica, a skinny traperice postale su ne samo nepoželjne već i neukusne.

Pročitajte: Što je “brat girl” ljeto, zašto posvuda viđamo ovu nijansu zelene i kako “uskočiti” na taj trend?

Skinny traperice sad su opet u modi, no nose se na puno profinjeniji način i uopće ne moraju izgledati loše. Dok su se u razdoblju svoje prve popularnosti nosile uz lakirane peep toe cipele s platformom i višeslojne majice s bretelicama, ovaj put stiliziraju se uz profinjene bijele košulje, oversized blejzere, kvalitetne balerinke ili tenisice i odjeću koja odiše elegancijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meeka (@catchmeeksifyoucan)

Možete ih nositi uz duže prsluke i jakne, u sklopu “denim na denim” outfita koji će se također nositi kad zazimi, ili uz druge aktualne komade koje već imate u svojoj garderobi.

Ipak, ultimativni savjet glasi: ako vam skinny traperice ne stoje, ovaj put ih nemojte nositi.

Foto: Instagram