Divna nam je nova Massimo Dutti kolekcija od satena

by | 12 kolovoza, 2024

Ako je koje godišnje doba savršeno za nošenje satena, onda je to svakako ljeto. I upravo zato nam je nova Massimo Dutti kolekcija izbor broj jedan!

Ipak, ovo je materijal koji već sad u kolekcijama viđamo tijekom cijele godine (da, čak i zimi), pa zato ne čudi činjenica da će i u nadolazećem periodu biti itekako popularan. Saten unosi luksuz i sofisticiranost te je teško ne primijetiti kad ga nosite, a to je prepoznao i iskoristio poznati high street brend Massimo Dutti.

Nova kolekcija obiluje divnim komadima – od midi haljine s nijansiranim uzorkom, midi suknje pa do poluprozirne svilene pelerine. Za oko su nam zapele i hlače od mješavine lana i satena koje imaju kopčanje patentnim zatvaračem sprijeda skrivenim ispod našivka s gumbom, ali i naborane hlače širokih nogavica.

S obzirom na to da ljeto još traje, aktualni su i topići – crop topovi koje možete uskladiti uz bilo kakve hlače po svojoj želji, a super će izgledati i uz suknje.

massimo dutti_

massimo dutti_

massimo dutti_

massimo dutti_

Massimo Dutti: kolekcija od satena

Elegancija u pastelnim i zemljanim bojama – to su riječi kojima se može opisati nova Massimo Dutti kolekcija od satena.

Od suknja, midi haljina negliže stila s detaljima, kratkih haljina fluidnog pada pa sve do topova s V-izrezom – zavirite u malen dio kolekcije koja će se nositi do kraja ljeta, ali i puno dulje.

Pročitajte: Udobne i chic: oversized košulje neizostavan su trendi komad ljeta

Foto: Massimo Dutti