Ne možete raščešljati svoju kosu? Iskušajte “must-have” proizvod Sarah Jessice Parker

Zapetljana priča ima jednostavan rasplet

by | 19 kolovoza, 2024
kako raščešljati zapetljanu kosu

Pronašli smo bestežinski sprej koji svakodnevno razmrsuje kosu te je čini sjajnom i bez neukrotivih vlasi. Slovi kao holivudska tajna meke i blistave kose.

I usprokos redovitom korištenju regeneratora, nakon ljetnih mjeseci, mnoge žene imaju problema sa suhom kosom koju je teško raščešljati. To se može pripisati nizu čimbenika, uključujući povećanu izloženost suncu, slanoj vodi, kloru i aktivnostima na otvorenom koje mogu ukloniti prirodna ulja kose, ostavljajući je suhom i sklonom petljanju. Osim toga, vrućina i vlaga tijekom ljeta mogu dodatno pogoršati ove probleme, što dovodi do kovrčanja i neukrotive kose.

Koje su prirodne alternative

Postoji nekoliko sastojaka i prirodnih “omekšivača” koji se mogu koristiti za borbu protiv ovih problema i pomoći raščešljati kosu na nježan način. Jedan popularan prirodni sastojak je kokosovo ulje, koje ima hidratantna svojstva koja mogu pomoći u njegovanju kose i olakšati raščešljavanje.

Još jedna odlična opcija je aloja, koja je poznata po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima za kosu i vlasište. I med možete koristiti kao prirodni omekšivač jer vlaži i hrani vlasi. Osim toga, korištenje češlja sa širokim zupcima može smanjiti lomljenje vlasi i olakšati raščešljavanje.

Pročitajte: Kako zadržati blond boju kose postojanom, zdravom i blistavom – i nakon ljetovanja

kako raščešljati zapetljanu kosu

Sprej za lakše raščešljavanje kose

Uključivanje gore navedenih prirodnih sastojaka u redovitu rutinu njege kose može pomoći da vaša kosa ostane mekana, podatna i zdrava tijekom ljetnih mjeseci. Tražite li ipak brže i jednostavnije rješenje, dajte šansu novom spreju za raščešljavanje popularnog američkog brenda Philip B., koji obožavaju slavne osobe poput Madonne, Gwyneth Paltrow i Sarah Jessice Parker.

zaptetljana kosa

Volimo Detangling Toning Mist zbog načina na koji razmrsuje i tonira kosu, čineći je sjajnijom, glađom i podatnijom. Njegova lagana vodenasta formula ne može biti raskošnija. Prožima kosu bujnim, drvenasto-cvjetnim mirisom Velvet Oud uz koju slobodno možete zaboraviti na korištenje parfema. Istodobno, ekstrakt citrusa i hijaluronata pomaže otkloniti pH tvrde vode iz slavine kako biste lakše raščešljali zapetljane vlasi.

Uz njega možete zaboraviti na neželjenu kuštravost jer će vaša kosa, od prve uporabe, biti podatna, lepršava i svježa. Nanosi se i djeluje poput leave-in regeneratora pa ga nije potrebno isprati.

Pročitajte: Blistava kosa kao iz salona: 5 profi savjeta koje možete iskušati kod kuće

Foto: Sviatlana Barchan, iStock/Getty Images Plus via Getty Images; PR