Top 5 kultnih beauty favorita o kojima TikTok ne prestaje pričati

Viralna ljepota u 2024.

by | 10 rujna, 2024
najbolji proizvodi s TikToka

Ovi su proizvodi stekli golemu popularnost zahvaljujući sposobnosti platforme da prikaže rezultate u realnom vremenu i autentične recenzije, što ih čini nezaobilaznim dijelom rutine mnogih ljubitelja ljepote. Učinite si uslugu i isprobajte ih.

Posljednjih godina TikTok je postao popularna platforma za ljubitelje ljepote koji dijele svoje omiljene proizvode i recenzije sa širom publikom. Od rutine njege kože do vodiča za šminkanje, ova je društvena mreža ispunjena obiljem sadržaja o ljepoti koji osvaja korisnike diljem svijeta.

Jedan od razloga zašto su kozmetički proizvodi i recenzije na TikToku toliko privlačni je taj da korisnici mogu prikazati svoje omiljene proizvode na djelu kroz kratke videoisječke, omogućujući gledateljima da vide rezultate iz prve ruke. Ovaj vizualni element dodaje sloj vjerodostojnosti recenzijama jer možemo vidjeti stvarne učinke proizvoda koji se koriste.

Pročitajte: Najbolji eksfolirajući tonici za kožu čistu i meku poput bebine

Foto: jacoblund, iStock via Getty Images Plus

Top 5 viralnih proizvoda s TikToka

U 2024. neki od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda na TikToku uključuju:

1# Hollywood Flawless Filter, Charlotte Tilbury

Ovaj hibridni proizvod, koji se često opisuje kao mješavina highlightera i pudera, nastavlja osvajati korisnike TikToka svojim sjajnim učinkom koji usavršuje izgled kože. Mnogi kreatori koriste ga kao bazu ili ga miješaju s puderom za postizanje blistavog tena.

2# Peeling Solution (AHA 30% + BHA 2%), The Ordinary

Glavna u rutini njege kože na TikToku, ova moćna piling-maska slavljena je zbog svoje sposobnosti da poboljšati teksturu, tonus i čistoću kože. Njezini dramatični rezultati čine ju čestim predmetom viralnih videa o njezi kože.

3# Addict Lip Glow Oil, Dior

Ovo ulje za usne omiljeno je zbog svoje hranjive formule i sjajnog finiša, koji naglašava prirodnu boju usana. Omiljen je među beauty influencerima jer, kako tvrde, usanama daje savršen “nenašminkan” i prirodan izgled.

4# Faux Filter puder i korektor, Huda Beauty

najbolji proizvodi s TikToka

Huda Beauty omiljen je brend među TikTokerima, a posebno proizvodi Faux filter podloga i korektor, za koje tvrde da pružaju besprijekornu završnicu i dugotrajnu postojanost mat finiša.

5# Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty

Brend Selene Gomez obožavaju slavne osobe, poput Hailey Bieber i Gigi Hadid, kao i korisnici TikToka. Visokopigmentirano tekuće rumenilo Soft Pinch najprodavaniji je proizvod brenda, a posebno je omiljeno zbog svoje formule bez težine i boje koja se može izgraditi, što omogućuje izgled prirodno rumenih obraza.

Pročitajte: Društvene mreže bruje o najguglanijem serumu koji obožavaju holivudske zvijezde

Foto:IKvyatkovskaya, iStock via Getty Images Plus (naslovna); PR