Narciso Rodriguez upravo je lansirao 3 nova parfema – stavljamo ih na svoju “mirisnu” listu želja

Cvjetne note u novom ruhu

by | 11 rujna, 2024
Narciso Rodriguez

Mirisne novosti iz parfumerskog ateljea slavnog Narcisa Rodrigueza uvijek očekujemo s radošću. Upoznajte njegov trio upravo lansiranih mošusnih mirisa.

Narciso Rodriguez upravo je proširio svoju kolekciju trima novim mirisima baš na vrijeme kad planiramo obogatiti svoju jesensko-zimsku kolekciju mirisa. Kolekcija les transparences trio je mošusnih mirisa koji u kolekciju musc koji uvode novu dimenziju – svaki miris ističe jedinstveni olfaktivni kontrast i otkriva najizražajnije aspekte mošusa.

Rose Épicée karakterizira “začinjena” nota ruže, a u njemu se spaja toplinu i cvjetnu sofisticiranost, što će ga učiniti privlačnima za one koji cijene odvažan, ali romantičan miris. Radiant Magnolia “hvata” svježu i blistavu esenciju magnolije pa je savršen odabir za pojedince koji vole laganije i “poletnije” cvjetne note, dok Wild Tuberose ima kremasto-cvjetnu aromu pa je idealan za ljubitelje bogatih, opojnih mirisa koji izazivaju osjećaj tajanstvenosti i privlačnosti.

Pročitajte: Rihanna je zablistala u Diorovoj kampanji za najnoviji parfem J’Adore

Novi mirisini trio Narcisa Rodrigueza

Rose Épicée

Začinsko-cvjetni miris: Bogati cvjetovi bugarske ruže istaknuti su sokom mandarine kojima se suprotstavlja suptilna začinska nota kardamoma i voćni prizvukom davane. Dragocjene latice ruže okružuju prepoznatljivi narciso rodriguez musc miris preko baze tople mahune tonke, bogatog pačulija i jantara.

Wild Tuberose

Drvenasto-cvjetni miris: Intenzivan bijeli cvjetni absolut divlje tuberoze visoko je cijenjen od strane parfumera zbog njegove čiste, koncentrirane kvalitete, s nijansama slatkog meda i karakteriziran baršunastim bogatstvom. U intenzivnoj parfemskoj vodi Wild Tuberose, ovi izuzetni cvjetovi pomiješani su s čistim bijelim pupoljcima jasmina koji cvjeta noću, u kombinaciji s notama čaja od jasmina, svježe bijele breskve te baze jantara i mošusa.

Radiant Magnolia

Cvjetni miris: Magnolija ima toplu, puderastu kvalitetu koja spaja slatkoću sa svježinom. U parfemskoj vodi radiant magnolia intense, magnolija je u kontrastu s gornjim notama đumbira, bergamota i sjemenki ambrete. Kako se srce mirisa otvara, blistave latice cvjetova magnolije neprimjetno se stapaju s absolutom ruže kako bi pojačale senzualnost mošusa. Bijeli cvjetovi osmantusa donose kvalitetu meda koja prelazi u tople, drvenaste note pomiješane s bogatim mahunama tonke.

Pročitajte: Od Baccarat Rougea do YSL-a: 5 najboljih imitacija kultnih dizajnerskih parfema iz Zare

Foto: PR

Tagovi: