Jennifer Aniston kaže da joj zbog ovog proizvoda kosa raste kao luda

Glumica čijoj se kosi već desetljećima dive žene diljem svijeta kaže da je imala puno problema s opadanjem kose nakon ulaska u četrdesete

by | 9 rujna, 2024
Piling za vlasište tajna je lijepe kose Jennifer Aniston

Jennifer Aniston jedna je od rijetkih žena čija je kosa jednako slavna poput nje same. Frizura koju je nosila kao Rachel u seriji “Prijatelji” bila je najtraženija frizura u 90-ima, a nedavno je ponovno došla u modu, u malo modernijem obliku. O kosi Jennifer Aniston ne prestaje se pričati pa je sasvim logično što je i sama izbacila liniju za njegu kose, no mnoge će iznenaditi to da je i sama imala problema s opadanjem i slabom kosom. To joj se krenulo događati kad su hormoni preuzeli kontrolu nakon 40., a danas, u 55. godini, ponovno ima predivnu kosu i to najviše zahvaljujući jednom proizvodu. Piling za vlasište apsolutni je beauty junak, kako naglašava Jennifer Aniston, koja prije nije ni znala čemu on služi.

Piling za vlasište tajna je predivne kose Jennifer Aniston

Kosa Jennifer Aniston u posljednje je vrijeme ošišana na poludugi bob, no jasno je da je njezina kosa zdrava i njegovana. Za portal In Style Jennifer Aniston otkrila je kako ju je spasio piling za vlasište i kad je zapravo razumjela kako djeluje.

PROČITAJTE: Baby balayage, boja ruma i espresso smeđa: ovo će biti najpopularnije boje kose za jesen 2024.

Jennifer je priznala da joj nije bilo jasno čemu piling za vlasište služi kad su joj ga predlagali sve dok joj netko nije rekao: “Razmišljaj o tome kao o proizvodu za njegu kože”.

Piling za vlasište tajna je lijepe kose Jennifer Aniston

FOTO: PROFIMEDIA

Glumica je otkrila kako je od tada počela redovito koristiti piling za vlasište jednom tjedno, što je vrlo bitno zbog snimanja na kojima se satima znoji s puno proizvoda za stiliziranje na kosi te kako je uskoro otkrila da joj kosa buja i počinje izgledati sve bolje.

“Naše se folikule začepe od svih šampona, regeneratora, preparata za ispiranje, sprejeva i stiliziranja, posebno za nekoga tko radi u mojoj djelatnosti, gdje vas svakodnevno friziraju”, izjavila je i dodala da joj kosa “divlje raste” otkad koristi piling za vlasište.

Upravo zbog toga i sama je odlučila izbaciti piling za vlasište pod nazivom LolaVie Exfoliate & Detox Scalp shampoo. Riječ je o proizvodu 2u1 koji olakšava proces pilinga ženama koje su uvijek u žurbi, a žele zanosnu kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LolaVie (@lolavie)