Zašto svi žele termin baš kod ovog simpatičnog estetskog liječnika?

by | 9 rujna, 2024

Kad je riječ o botoksu i filerima, svi putovi vode prema Poliklinici My Med i njihovom talentiranom estetskom liječniku, dr. Borni Bjedovu. No tko je dr. Borna Bjedov i zašto je upravo ova ordinacija postala mjesto koje želimo posjetiti?

Prije svega, dr. Borna Bjedov poznat je po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti da klijentima povrati svježinu i mladolikost, a sve to bez prekomjernog ili “umjetnog” izgleda. Njegov je moto “manje je više” i upravo ga taj princip razlikuje od mnogih drugih estetskih liječnika. Klijenti hvale njegov suptilan pristup i posvećenost prirodnom izgledu, a razlog posjeta i popunjenog rasporeda definitivno nije samo taj.

Ono što posebno očarava kod dr. Borne nije samo njegova stručnost iglom već i način na koji se ophodi prema svojim pacijentima. Njegova toplina, simpatičnost, vedar duh i prijateljski pristup čine svaki posjet ugodnim iskustvom. Od prvog savjetovanja do završnog rezultata, ovaj estetski liječnik vodi vas kroz svaki korak, objašnjavajući postupke i olakšavajući sve vaše brige.

Kad govorimo o botoksu i filerima, važno je razumjeti razliku. Botoks je injekcijski tretman koji opušta mišiće lica, smanjujući vidljivost bora i finih linija. Idealno je rješenje za one koji žele ublažiti znakove starenja na čelu, oko očiju ili između obrva. Efekti su vidljivi već nakon nekoliko dana, a rezultati traju nekoliko mjeseci, nakon čega je potrebno ponoviti tretman. S druge strane, fileri su čaroban saveznik volumena. Njima se može oblikovati i popuniti lice, vratiti volumen u obraze, povećati usne ili izravnati nazolabijalne bore. Materijali korišteni u filerima, poput hijaluronske kiseline, prirodnog su podrijetla i tijelo ih postupno apsorbira. Zbog toga rezultati izgledaju prirodno na vašem licu.

Što se tiče samih tretmana, botoks i fileri u ovoj poliklinici nisu samo estetski zahvati – oni su prava umjetnost, a ovaj simpatični liječnik zna kako postići ravnotežu između mladenačkog izgleda i očuvanja vaših prirodnih crta lica.

Ako se pitate gdje se svi ti pozitivni komentari i preporuke mogu čuti, odgovor je jednostavan: na društvenim mrežama. Klijenti ne mogu sakriti svoje zadovoljstvo, a radovi s njegovim imenom brzo postaju viralni. Nije ni čudo, dakle, što su termini kod dr. Borne u Poliklinici My Med traženi više nego ikad!

Za sve one koji žele osvježiti svoj izgled na diskretan i prirodan način, dr. Borna je osoba kojoj možete vjerovati. Nije samo estetski liječnik. već i pravi prijatelj vašeg lica. Usudite se doživjeti transformaciju s osmijehom – jer dr. Borna zna kako!

Foto: PR