Bivši model na pragu 60-e otkriva pomlađujuće tajne zbog kojih izgleda gotovo duplo mlađe

by | 11 rujna, 2024
Morgen Schick

“Imam 60 godina, a svi mi govore da izgledam kao da sam u 30-ima“, tvrdi Morgan Schick, američki bivši model otkrivajući na TikToku svoje holističke pomlađujuće navike.

Ima besprijekoran ten, tijelo mlade žene, osmijeh djevojčice, opojnu energiju… Morgan Schick, njujorški bivši model i stručnjakinju za make-up i ljepotu od 60. rođendana dijele tjedni, a izgleda gotovo dvostruko mlađe.

Kako joj to polazi za rukom? Srećom, svoje je jednostavne a učinkovite tajne otkrila u videu objavljenom na svom TikTok profilu @morgenschick. Sve se svodi, kako tvrdi Schick, na pet savjeta, koji joj, između ostalih dobrih životnih navika, pomažu da izgleda fantastično na pragu šezdesete.

Morgen Schick

Foto: Instagram @morgenschick

5 pomlađujućih savjeta Morgan Schick

Njezin prvi savjet, a koji neće začuditi one koji prate njezin profil, neupitno je redovita fizička aktivnost. Schick je velika zagovornica tjelovježbe – gotovo u svakom drugom videu pokazuje svoju rutinu vježbanja zbog koje ima figuru na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge 30-godišnjakinje. Bivši Fordov model vježba svakodnevno, kod kuće ili u teretani. Predlaže da isprobate jogu, trčanje, fitness, tenis ili druge sportove fokusirajući se na kvadricepse.

Uz vježbanje, Schick savjetuje da iz svoje prehrane eliminirate tvornički prerađena ulja na bazi sjemenki za koja kaže da proizvode upalne procese u tijelu i da vas brže postaraju.

@morgenschick Top 5 Tips for thriving at 60 (or any age)♥️ #roadto60 #agelessbeauty #thriving #skincarehacks ♬ Please Please Please – Sabrina Carpenter

Njezin treći savjet odnosi se na izbjegavanje čišćenje lica. Bivša manekenka sugerira da ne koristite preparat za čišćenje lica ujutro, već samo navečer. “Operite ga navečer i stavite sve svoje proizvode, vitamin C, retinol (tijekom zime), eksfolijans, hidraciju, a ujutro se samo umijte vodom”, rekla je.

Pročitajte: Kupci tvrde da ova krema učvršćuje kožu vrata bolje od liftinga

Ostajući na temi ljepote, Morgan je rekla nešto što će iznenaditi mnoge ljubitelje ljepote. Model, naime, ne koristi tekuće podloge, poput tonirane hidratantne kreme ili tekućeg pudera. “Znam da se čini čudnim“, rekla je, objašnjavajući da samo koristi podlogu u stiku i visokopigmentirani kruti korektor na mjestima za koja želi dodatno prekrivanje.

Na kraju, Morgan je podijelila svoj najvažniji savjet dobrog življenja, a to je da “budete odgovorni za vlastitu radost”. Objasnila je da se svaki dan budi birajući radost, što joj pomaže da živi sretnim i uspješnim životom.

Pročitajte: Najbolji masažeri za lice: ove će spravice podignuti vašu rutinu njege na višu razinu

Foto: Instagram @morgenschick