Tuš za oči koji koristi Jenna Ortega da bi postigla “goth look” još niste vidjeli

Talentirana glumica obožava ovaj tuš za oči zahvaljujući kojem nema mjesta pogreškama, a koji u američkim drogerijama stoji dvadesetak dolara

by | 10 rujna, 2024
tuš za oči Jenne Ortege

I dok čekamo nove nastavke serije “Wednesday”, ne nedostaje nam sadržaja u kojemu možemo gledati fantastičnu Jennu Ortegu. Talentirana glumica zvijezda je novog filma “Beetlejuice, Beetlejuice”, kao i najnovijeg spota Sabrine Carpenter za pjesmu “Taste”. Pri svakom pojavljivanju na crvenom tepihu, Jenna briljira u dizajnerskim kreacijama, ali i make-up lookom koji je jednostavan, ali besprijekorno našminkan u njezinom prepoznatljivom “goth stilu”. Tuš Jenne Ortege zaslužan je za savršenu crtu na očima, a nedavno je otkriveno kako bez puno truda postiže liniju na kapcima koja mnogima zadaje probleme.

tuš za oči Jenne Ortege

INSTAGRAM: @JENNAORTEGA

Omiljeni tuš Jenner Ortege uistinu je poseban i vrlo pristupačan

Tuš za oči Jenne Ortege otkriven je u posljednjem intervjuu s vizažisticom Melanie Inglessis koja je izjavila da Jenna koristi zanimljiv tuš sa zakrivljenim vrhom, zbog čega je crta na njezinim očima tako lijepo zakrivljena.

Čitajte: Pinterest predviđa da će ovaj način šminkanja očiju biti najtraženiji ove jeseni

Riječ je o tušu pod nazivom La Boome Angle Baby Liner koji ima zanimljivu siluetu, a stoji dvadesetak dolara.

Podesivi vrh omogućuje onima koji ga nanose držanje ruke u stabilnijem i udobnijem položaju. Rotira se za punih 360 stupnjeva, omogućujući da svatko pronađe savršen kut za kreiranje bilo kojeg make-up looka.

Version 1.0.0

Ovaj ruž Jenna Ortega koristi dok se skroz ne potroši

U jednom prijašnjem intervjuu Jenna Ortega otkrila je i koji joj je omiljeni ruž za usne, a ovaj put riječ je o nešto luksuznijoj kozmetici.

Dvadesetjednogodišnja glumica otkrila je da ruž  Dior Rouge Dior Forever lipstick u nijansi Forever Nude Touch koristi sve do zadnje mrvice.

tuš za oči Jenne Ortege

INSTAGRAM: @JENNAORTEGA