Ovo je najnovija inovacija u svijetu stiliziranja – bez napora i oštećenja

Air Wand omogućuje sušenje, ravnanje i feniranje kose u jednom

by | 18 rujna, 2024

Bilo da se radi o borbi s neposlušnim kovrčama, održavanju volumena ili postizanju lijepo isfenirane i zaglađene kose, stiliziranje kose često predstavlja izazov mnogim ženama. Kako postići sve ovo kod kuće, a pritom ne oštetiti kosu?

BaByliss – vodeća tvrtka u industriji uređaja za stiliziranje kose predstavila je napokon na hrvatskom tržištu svoj najnoviji proizvod.

Riječ je o inovativnom uređaju – Air Wand, koji omogućuje sušenje, ravnanje i feniranje kose u jednom, a sve to bez napora i bez oštećenja kose.

Sušenje. Ravnanje. Stiliziranje. Sve u jednom.

Vaša kosa sada može imati sve – u jednom uređaju. BaByliss Air Wand kombinira performanse sušila za kosu, snagu zaglađivanja pegle za kosu i učinak volumena četke za kosu.

Air Wand koristi naprednu tehnologiju protoka zraka te omogućuje iznimno brzo sušenje od čak 123 km/h. Ova brzina ne samo da značajno skraćuje vrijeme sušenja već i osigurava vrhunske rezultate.

Opremljen je visokoučinkovitim digitalnim motorom, pažljivo osmišljenim za brzo i učinkovito sušenje kose. Posebno oblikovani zračni kanali optimiziraju temperaturu, brzinu i pritisak zraka, pružajući tri opcije za kontrolu protoka zraka te četiri razine temperature, uključujući opciju hladnog zraka za precizno oblikovanje završnog izgleda. Od mokre do potpuno suhe kose, u nekoliko jednostavnih koraka.

Keramičke ploče vrhunske kvalitete omogućuju glatko ravnanje kose dok se suši, od korijena do vrhova, a prikladne su za sve tipove kose, čak i one najzahtjevnije. Zahvaljujući inovativnoj i zakrivljenoj ovalnoj četki s kombinacijom češljeva za raščešljavanje i zaglađivanje, Air Wand olakšava postizanje idealnog volumena s lakoćom.

Bez oštećenja kose toplinom

Napredni ultra-care način rada naizmjenično koristi topli i hladni zrak, što pomaže u zaštiti kose od prekomjerne topline i sprječava oštećenja.

Ova kontrolirana izmjena temperatura održava optimalnu vlagu u kosi, smanjujući lomljenje i čineći kosu glatkom i sjajnom. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, kosa zadržava svoju prirodnu elastičnost i izgleda zdravije nakon svakog sušenja.

Napredni dvostruki ionski sustav

Napredni dvostruki ionski sustav kombinira pozitivne i negativne ione, uklanjajući elektricitet, ostavljajući kosu svilenkastom, mekom, njegovanom i glatkom s dodatnim sjajem.

Kompaktan i jednostavan za korištenje

BaByliss Air Wand suši kosu izuzetno brzo, ostavljajući kosu zaglađenom, s predivnom teksturom. Ergonomski je dizajniran za maksimalnu udobnost tijekom korištenja te praktičan i kompaktan. Također, ovo je najlakši uređaj koji je BaByliss dizajnirao – teži samo 385 g.

Gdje kupiti BaByliss Air Wand?

Air Wand možete naručiti kod odabranih BaByliss partnera: bazzar.hr, makromikrogrupa.hr, sancta-domenica.hr, svijet-medija.hr, tehno-mag.hr

Foto: PR