Ključni “back to office” modni detalji koji će začiniti svaku kombinaciju

Povratak u ured prilika je da se poigrate modom te izrazite stil i osobnost

by | 18 rujna, 2024

Iako povratak u ured nakon dugog toplog ljeta na prvu i ne zvuči baš primamljivo, vraćanje rutini ujedno označava i shopping novih modnih komada, a složit ćete se s nama da noviteti u ormaru odmah podižu raspoloženje. Tako smo se ovog puta fokusirali na detalje koji su neizostavan dio poslovnih modnih priča, a koji u tren oka pružaju sinergiju sofisticiranog i praktičnog.

Uredski stil već odavno nije dosadan, kako ga se nekadoć smatralo, već, naprotiv, prilika da spojite nespojivo, poigrate se različitim dizajnom te u konačnici zablistate u chic kombinacijama. Međutim, kako biste to postigli, osim odjevnih predmeta, važni su detalji, a pritom mislimo na cipele i torbe.

Naime, prilikom odabira cipela za uredske kombinacije, osim dizajna, bitna je i udobnost, a baš takve modele pronašli smo u aktualnoj CCC ponudi čije nove kolekcije nude za svakoga ponešto. Za sve one koji vole klasičan, sofisticiran dizajn, predlažemo da pažljivije zavrite u ponudu Jenny Fairy brenda.

Ovaj brend oduševit će vas odličnim modelima loaferica, klasičnih gležnjača, elegantnih salonki s iglenom potpeticom, odvažnim “Mary Jane” modelima ili pak udobnim tenisicama.

Kad govorimo o nešto strožim poslovnim kombinacijama, pretpostavljamo da bazu outfita čine odijela ili slip suknje i bluze, no upravo je neutralna podloga idealna za igru detaljima.

Igrate li na sigurno, birajte salonke, no mi glasamo i za “Mary Jane” modele ili loaferice koje će kombinaciji dati elemente odvažnosti.

Što se tiče torba, Jenny Fairy i na ovom polju nudi sjajne modele, a mi smo oduševljeni onima koji su upotpunjeni krokodilskim uzorkom te mini modelima u statement bojama koji će kombinacije učiniti dinamičnima.

CCC u svojoj ponudi brendova ima i Nine West New York asortiman, a već na prvi pogled u shopping košarici poželjeli smo slingback modele sa zanimljivim metaliziranim detaljima. Radi se o cipelama u crnoj, crvenoj i smeđoj boji koje dolaze s nešto nižom potpeticom te ih možete uklopiti doslovno u bilo koji poslovni styling.

Primjerice, traperice visokog struka, jednostavna dolčevita u zagasitim tonovima, decentan nakit, oversized kaput, veća torba i ove cipele čine savršen casual poslovni look, no trebate li nešto formalnije opcije, traperice zamijenite elegantnim hlačama na crtu ili pencil suknjom.

Isto tako, kada dodatno zahladi, jednostavne gležnjače ili čizme idealna su zamjena za slingback modele.

Kad smo već kod gležnjača, za oko su nam zapele i one s potpisom brenda DeeZee. Možete birati između modela s tanjom i debljom potpeticom, a u ponudi se nalaze i efektni lakirani modeli koji će razbiti monotoniju poslovnih kombinacija.

Također, torbe svjetlijeg kolorita idealno se slažu s tamnijim kombinacijama, dok modeli u bordo ili crnoj boji odišu luksuznom estetikom koja će svaku kombinaciju pretvoriti u onu s modne piste.

Stoga, kao što smo naveli, povratak u ured prilika je da se poigrate modom te kroz klasične komade ili one s pomakom izrazite stil i osobnost, a budući da i prilikom shoppinga volimo praktičnost – sve potrebne modne detalje možete pronaći u CCC dućanima i na službenoj web-stranici te se inspirirati putem društvenih mreža Instagram i Facebook!

Foto: PR