Kad su torte za vjenčanja u pitanju, stigao je novi trend za 2025. godinu

Mini torte s kičastim ukrasima i natpisima polako padaju u zaborav, na scenu stižu jumbo torte koje se ručno ukrašavaju

by | 24 rujna, 2024
torte za vjenčanja u 2025 trendovi vjenčanja ljepota i zdravlje

Torte za vjenčanja važan su dio svadbene svečanosti, a otkako su se u igru uplele i društvene mreže, postale su i svojevrsni statusni simbol kojim mladenci pokazuju koliko su cool i upućeni u trendove. Proteklih nekoliko sezona najtraženije su bile retro torte u obliku srca ili kruga, sa starinskim kičastim rubom od šlaga i duhovitim natpisima, a sada na scenu stiže nešto potpuno drukčije.

 

Oni koji prate svijet vjenčanja vjerojatno su primijetili da se na Pinterest i Instagram profilima posvećenima vjenčanjima sve češće pojavljuju velike, jumbo torte, uz koje nitko neće ostati gladan, a koje često stižu i uz zabavnu ceremoniju ukrašavanja na licu mjesta.

Torte za vjenčanja u 2025. poprimaju prirodan i oversized oblik

Ovaj put ne radi se o tradicionalnim tortama na puno katova niti retro izdanjima već o velikim, okruglim, plosnatim tortama koje su najčešće ukrašene svježim voćem, ponajprije malinama.

Čitajte: Ovo chic cvijeće elegantan je trend za moderna vjenčanja 

Ovakve torte možete vidjeti na brojnim profilima luksuznih organizatora vjenčanja, a predviđa im se veliki uspjeh u nadolazećoj godini.

torte za vjenčanja u 2025 trendovi vjenčanja ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @Carats & Cake

 

INSTAGRAM: @theweddingblissthailand

torte za vjenčanja u 2025 trendovi vjenčanja ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @weddingmusicandlights

Ovakve torte za vjenčanja mogu se ukrašavati i na samom vjenčanju

Zanimljivo je da i uz torte za vjenčanja u jumbo obliku dolazi i trend ukrašavanja na koji se najčešće odlučuju sami mladenci koji svoje torte ukrašavaju pred uzvanicima.

U drugom slučaju u ukrašavanje su uključeni i gosti (što i nije tako dobra ideja, kad zamislite sve te ruke pune bakterija), ili profesionalni chef koji zna kako zadiviti okupljene svojim slastičarskim umijećem.

Kako god bilo, stručnjaci kažu – mini torte uskoro će biti out, a jumbo oblici – in.