U ovoj svilenoj Intimissimi kolekciji želimo provesti jesen

by | 25 rujna, 2024

Svila vrhunske kvalitete i bezvremenske elegancije i ove je sezone glavni protagonist koji unosi dašak svježine u jesensku garderobu.

Intimissimi svila ističe se izvrsnom nosivošću i izvanrednom otpornošću tkanine, što je čini savršenom za svaku priliku: idealna kao profinjeno spavaće rublje i besprijekorna za svakodnevne modne kombinacije, s elegantnim svilenim košuljama i profinjenim hlačama, a zašto ne i kratkim čipkastim kombineom.

Inovacije i udobnost

Uvijek u potrazi za inovacijama, brend je investirao u još otporniju i elastičniju svilu. Ova inovacija jamči veću izdržljivost i vrhunsku udobnost, zadržavajući profinjenost i delikatnost koje su oduvijek karakterizirale Intimissimi svilu.

Ovom kolekcijom Intimissimi nastavlja slaviti svilu, kombinirajući tradiciju i inovaciju kako bi ponudio odjevne predmete neupitne elegancije i kvalitete.

Ne propustite

Kako bi vam ovi predivni proizvodi od svile bili još dostupniji, u razdoblju od 23. 9. do 13. 10. za odabrane proizvode od svile možete iskoristiti pogodnost 2 +1 gratis (najjeftiniji artikl dobivate besplatno) te popust od 30 % na odabrane boje popularne svilene košulje.

Tekst i fotografije: Promo