Zara ima najslađi lak za nokte koji će vas u trenu vratiti u mladost

Često znate pomisliti: "Da mi je bar vremenska kapsula koja će me vratiti u tinejdžerske dane"? Ovaj zabavni lak iz Zare ima upravo tu moć!

by | 25 rujna, 2024
lak za nokte sa šljokicama iz Zare

Žene koje su bile tinejdžerice u kasnim 90-ima ili 2000-ima zasigurno se dobro sjećaju kako je samo jedan mali lak za nokte mogao popraviti cijeli dan. Od lakova za nokte s mirisom banane ili lubenice, lakova koji mijenjaju boju “prema našem raspoloženju” pa sve do lakova s krupnim i sitnim šljokicama, sve se vrtjelo oko pristupačnih bočica uz pomoć kojih su se manikure izvodile u udobnosti svog doma. Ako se ovih dana osjećate posebno nostalgično, zavirite u beauty sekciju popularnog high street brenda Zara, gdje se nalazi vrlo zgodan lak za nokte s vintage vibrama. Poput male vremenske kapsule, ovaj cool lak za nokte sa šljokicama iz Zare vraća vas u razdoblje kasnih 90-ih i 2000-ih, i to sve za manje od 10 eura.

lak za nokte sa šljokicama iz Zare

FOTO: ZARA

Lak sa šljokicama iz Zare zabavan je način kako isprobati nešto novo

Premda lakovi sa šljokicama, pogotovo ne ovako krupnima, trenutačno nisu na vrhu popisa najtraženijih manikura, svakako su zabavan način za podići monoton outfit i prisjetiti se veselih i vedrih mladenačkih dana.

Čitajte: Zara ima savršen poklon za prijateljicu koja obožava njihove parfeme

Lak sa šljokicama iz Zare sastoji se od prozirnog laka u kojem se nalaze krupne šljokice u plavoj, ružičastoj, sedefasto bijeloj, crvenoj i ljubičastoj boji, a može se nanositi samostalno ili na lak u nekoj drugoj boji.

Lak sa šljokicama, Zara, 6,95 eura

lak za nokte sa šljokicama iz Zare

FOTO: ZARA

Koji su lakovi za nokte u trendu ove jeseni

Kad su beauty trendovi za jesen 2024. u pitanju, stvari su jasne – lagano se odmičemo od pročišćenih “bubble bath” i francuskih manikura i ulazimo u razdoblje u kojem se cijeni individualnost.

Tamnocrvena manikura bit će veliki hit, baš poput maslinasto zelenih i sivih lakova, no najtraženije će biti manikure u smeđim bojama, od tople karamele do duboke, “espresso” nijanse.

Zabilježen je i povratak crnog laka za nokte, a ako volite šokirati – potražite lak u električno plavoj boji koja će navodno biti veliki hit idućeg proljeća.

 

 

FOTO: INSTAGRAM: @linda.sza/ZARA