Osjetite raskoš u samo jednoj kapljici ovog parfema koji osvaja osjetila

Paperplane nas vodi da otkrijemo novi način istraživanja svijeta umjetničkih mirisa

by | 27 rujna, 2024

Costume National talijanski je modni brend koji su osnovala dva mlada dizajnera iz Japana. Ovaj brend rezultat je spoja dviju udaljenih modnih kultura – japanske, poznate po minimalizmu, i talijanske, koja se ističe besprijekornom kvalitetom.

Ova kuća predstavlja savršen spoj jednostavnosti i luksuza pa ne iznenađuje to što njihovi parfemi zrače profinjenom elegancijom i suvremenim stilom.

Minimalizam, chic i rock&roll

Parfemi ovog brenda slave luksuznu jednostavnost, upakiranu u male bočice koje spajaju praktičnost i raskoš. Njihovi mirisi evociraju čistoću i tajanstvenost, stvarajući intrigantan kontrast.

Spoj čistih, misterioznih elemenata i mirisnih nota poput cvjetnih, začinskih, voćnih i drvenih tonova lako osvaja osjetila, a mirisi Costume Nationala očaravaju već na prvi udah.

Probudite sva svoja osjetila i budite primijećeni već s jednom kapljicom, gdje god se pojavili.

Od bjeline papira do olfaktorne poezije

Hommage genijalnosti Leonarda da Vincija, oda savršenstvu origamija, počast sjećanju i senzornom iskustvu koje se uvlači u dubine naših osjetila.

Paperplane je izvor čuda, san koji postaje moguć, kontinuirani pokret koji ostaje u sjećanju, uzbuđenje protivljenja gravitaciji.

Putovanje je puno očekivanja – sjećanja koja se povezuju i prepliću, vraćajući nas na to mjesto gdje je sve moguće. Tvar koja postaje papir, bjelina koja postaje beskonačna mogućnost.

Bez ikakvih predrasuda, note ovog mirisa nalaze istu čistoću koja se može sresti tamo gdje se prepliću čudo i nevinost. Intenzitet papira sa svojom sugestivnom naracijom dolazi do nosnica.

Umirujući poput pamuka, evocirajući poput čistog rublja, Paperplane nas vodi da otkrijemo novi način istraživanja svijeta umjetničkih mirisa, gdje igra postaje umjetnost, a olfaktorni smjer vodi nas kroz transparentnost ambera, svježinu mošusa, misteriju tamjana i intenzitet vetivera.

Ovaj očaravajući miris možete pronaći u Belodore parfumerijama, u TC Arena i u Ilici, kao i na webshopu belodore.hr, gdje možete naći i dodatne informacije.

Foto: PR