Najpopularniji miris generacije Z dobio je dva nova nasljednika

Slavni indie brend Glossier nakon sedam godina izbacio je dva nova mirisa

by | 27 rujna, 2024
Glossier parfem You 2024 ljepota i zdravlje

Je li parfem Glossier “You” i na vašoj listi želja? Premda je brend Glossier nastao na idejama i željama milenijaca, nakon brojnih uspona i padova, danas je jedan od najpopularnijih brendova generacije Z ponajprije zahvaljujući mirisu koji stiže u mliječnobijeloj bočici sa crvenim čepom. Njegova osnivačica Emily Weiss napravila je veliki boom u svijetu kozmetike kad je 2014., skupivši sva saznanja putem beauty bloga Into The Gloss, odlučila pokrenuti beauty brend koji je pristupačan i djelotvoran, a baziran na željama stvarnih žena, odnosno svojih čitateljica s kojima je godinama komunicirala. Mnogi smatraju da je upravo brend Glossier popularizirao trend indie kozmetičkih brendova izvan Koreje, a parfem “You”, koji na svakome miriše drugačije, u kratkom je roku osvojio tržište i postao jedan od najprestižnijih mirisa djevojaka generacije Z.

Sada, sedam godina nakon izbacivanja mirisa “You”, Glossier je odlučio izbaciti još dvije verzije tog mirisa, u snažnoj, senzualnoj varijanti i pročišćenom, “smirenom” izdanju.

Upoznajte dva nova mirisa brenda Glossier!

Glossier parfem You 2024 ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @GLOSSIER

Parfem Glossier “You” sada dolazi u tri verzije

Originalni parfem Glossier “You” trebao je mirisati poput čiste kože svakog pojedinca, s blagim akcentom koji se mijenja na svakoj koži, a dva nova mirisa stižu uz nešto probitačnije note.

Čitajte: Što su fantasy parfemi i zašto nikad nisu bili popularniji no danas?

Glossier “Doux” delikatna je, drvenasta kombinacija mirisnih nota, stvorena za one koji vole profinjene i nenametljive mirise. Otvara se slatkom ljubičicom kao gornjom notom, praćenom toplim notama palo santoa, tamjana, mirte i mošusa.

Glossier parfem You 2024 ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @GLOSSIER

Glossier “Rêve”, s druge strane, san je svake obožavateljice gurmanskih parfema zahvaljujući jedinstvenoj mješavini mirisnih nota šljive, badema, irisa i sandalovine.

Glossier parfem You 2024 ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @GLOSSIER

Oba mirisa trebala bi mirisati drugačije na svakoj koži, no, nažalost, neće ih biti tako lako nabaviti u Europi.

Tijekom godina, brend Glossier prodavao se u pop-up dućanima i određenim dućanima u Europi (poput butika Colette u Parizu), a sada se može kupiti u Sephori u Velikoj Britaniji, i na raznim lokacijama u Americi.

Još nije poznato kad će biti moguće kupiti ga u zemljama Europe.

Glossier parfem You 2024 ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @GLOSSIER