Sad napokon možemo imati sve! Ovaj novi fen suši, ravna i stilizira kosu, bez odlaska frizeru

Proizvod za sušenje i stiliziranje kose o kojem smo godinama sanjali!

by | 1 listopada, 2024

Jeste li spremni za ovo? Napokon je stiglo sušilo za kosu koje su žene čekale desetljećima! Bez odlaska frizeru, novi BaByliss Air Wand može napraviti svaku frizuru u kratkom roku – bez oštećivanja kose.

Dosta vam je ladice u kupaonici koja je prepuna proizvoda za sušenje i stiliziranje kose, zapetljanih kablova i dugotrajnih procesa friziranja kod kuće? Na scenu je stigao Air Wand tvrtke BaByliss, koji se uistinu može opisati kao san snova svake žene.

Ovaj pametni uređaj kompaktan je, lagan i ne zauzima previše prostora, a lakom izmjenom nastavaka “mijenja svoja lica” i pretvara se u kućnog frizera koji omogućuje superbrzo sušenje nježno prema kosi, brzo ravnanje za postizanje tako poželjnog “staklenog” izgleda kose ili dodavanje volumena za wow efekt zbog kojeg ćete se osjećati kao glavna glumica u vlastitom filmu.

Moćan i elegantan, BaByliss Air Wand stigao je kako bi podigao igru na novu razinu te kućno stiliziranje kose zauvijek pretvorio u zabavan i jednostavan proces koji baš svaki put daje vrhunske rezultate.

Zašto je BaByliss Air Wand pravi mali čarobnjak kad je kosa u pitanju?

Baš kao što i sâm naziv govori, ovaj aparat puno je više od običnog sušila za kosu, pegle ili fen-četke. Upoznajte pravog malog čarobnjaka koji kao čarobnim štapićem uz nekoliko poteza stvara bilo koju frizuru koju želite, bez puno truda, uz dugotrajni efekt i profesionalan izgled.

Premda je toliko moćan da bez puno truda pruža nevjerojatne transformacije, iznimno je lagan (ima samo 380 grama), zbog čega je vrlo praktičan za uporabu i sprječava onaj dobro poznati problem kućnog friziranja – bol u rukama.

Tri mogućnosti za frizuru iz snova

Holivudski blowout jedan dan, blistavo ravna kosa drugi i prirodno valovita treći? To je sad tako lako ostvariti uz novi hit proizvod slavnog brenda BaByliss koji se već desetljećima ističe kao ultimativni trendseter na svjetskoj sceni kad su u pitanju proizvodi za stiliziranje kose.

Uz tri postavke protoka zraka i četiri postavke temperature BaByliss Air Wand pogodan je za sve tipove kose, čak i onu koja je u fazi oporavka i za koju se preporučuje izbjegavanje klasičnih uređaja za stiliziranje.

Naime, napredni ultra-care način rada izmjenjuje topli i hladni zrak, pažljivo regulirajući toplinu na kosi.

Ako ste uvijek u žurbi, oduševit će vas superbrzo sušenje od 123 km/h i napredna tehnologija protoka zraka zbog kojih ćete za samo nekoliko minuta biti spremni za izlazak sa savršenom frizurom.

Ako mislite da kosa nikad ne može biti dovoljno ravna, a još niste pronašli proizvod koji će vam omogućiti glatku kosu 24/7, BaByliss Air Wand omogućit će vam rezultate o kojima ste sanjali jer ravna kosu koristeći niz precizno izrađenih keramičkih ploča, savršeno postavljenih za ravnanje od korijena.

Ovaj “čarobni štapić” na poseban način pristupa i kosi željnoj volumena zahvaljujući zakrivljenoj ovalnoj četki sa savršenom kombinacijom četkica za raščešljavanje, feniranje i dodavanje volumena. Svi će vas pitati jeste li se upravo vratili od frizera!

Koje još značajke donosi BaByliss Air Wand

  • Tri postavke protoka zraka i četiri postavke temperature omogućuju različite kombinacije stiliziranja, od mokrog do suhog, za sve tipove kose
  • Precizan sustav protoka zraka
  • Posebno dizajnirani zračni kanali osiguravaju optimiziranu toplinu, brzinu zraka i pritisak za učinkovito zaglađivanje i oblikovanje
  • Napredni ultra-care način rada izmjenjuje toplinu i hladni zrak, pažljivo regulirajući toplinu na kosi.

Gdje nabaviti BaByliss Air Wand u Hrvatskoj

Cijena proizvoda za stiliziranje kose o kojem se već naveliko bruji u svijetu frizura je 129,90 €, a presretni smo što se može kupiti i u Hrvatskoj.

Potražite ga na ovim prodajnim mjestima: bazzar.hrmakromikrogrupa.hrsancta-domenica.hrsvijet-medija.hrtehno-mag.hr.

Foto: PR